Σαπίλα και αθλιότητα….

Γράφει ο Ευαγγελιστριώτης

Τι θλιβερές και αναίσχυντες παρέες της διαφθοράς, μας κυβέρνησαν αναιδέστατα και καταχρηστικά, από την μεταπολίτευση και μετά.
Τι ορυμαγδός δοκησίσοφων «δημοκρατών» της απατεωνιάς «συνέγειραν» τα αλαλάζοντα πλήθη, που ζητούσαν θέσεις στο δημόσιο, μισθούς χωρίς να εργάζονται και….
επιδόματα τεμπελιάς. Τι στρατιές συνδικαλι(η)στών υπηρετούντων σκοπιμότητες και πολιτικές επιδιώξεις, κατέστησαν ο στρατός κατοχής και της ρεμούλας, χωρίς έλεος, προς χάριν των πολιτικών ολετήρων.

Και αφού οι πολιτικάντηδες τακτοποίησαν όλα αυτά με ξένο και ζεστό χρήμα, υποθηκεύοντας την Ελλάδα, ήλθε και ο καιρός να βολέψουν και τις δικές τους τσέπες. Και δεν τις βόλεψαν μόνο.

Έφαγαν, έφαγαν, έφαγαν, αυτοί και οι πολιτικοί τους κολαούζοι, κατέκλεψαν το κράτος, πήραν μίζες, διασκόρπισαν μεταξύ τους τον πλούτο των τραπεζών, διέλυσαν το Σύνταγμα, την παιδεία, την Εθνική
Άμυνα, το σύστημα υγείας, τα διάφορα ταμεία, τακτοποίησαν επί γενεές τους…
απογόνους τους και τώρα στέλνουν τον λογαριασμό να τον πληρώσουν, οι πρώην αλαλάζοντες και νύν εξευτελισμένα ταπεινωμένοι και πτωχευμένοι Έλληνες.

Κάθε ημέρα και ένα σκάνδαλο τεράστιο. Δημιουργία των αναίσχυντων που μας διοίκησαν και μας διοικούν. Κάθε ημέρα πληροφορούμεθα που πήγαιναν τα χρήματα των Ελλήνων, σε ποιους φορολογικούς παράδεισους κατευθύνονταν και σε ποιες άλλες χώρες τοποθετείτο ο πλούτος που έφευγε από την Ελλάδα και από τους Έλληνες.

Και συνεχίζουν απτόητοι και μη ερυθριούντες οι ολετήρες, όταν βλέπουν καθημερινώς προβεβλημένα στελέχη τους, να έχουν χώσει γερά τα βρωμερά και τρισάθλια χέρια τους στις οικονομίες των Ελλήνων.

Οποία σαπίλα και αθλιότητα.

Ιδού οι συμμορίες που συστήθηκαν για να κατακλέψουν το κράτος, χωρίς ανθρωπιά, χωρίς φιλότιμο. Κάθε ημέρα και από μία! Αυτοί είναι τελικώς οι εγκληματικές συμμορίες. Αυτοί που διοικούν και όχι κάποιοι άλλοι.

Στην απαξιωμένη και ταλαιπωρημένη, από τις άλλες δύο εξουσίες, στην ασθμαίνουσα Δικαστική εξουσία, αυτήν που την ρήμαξαν αλύπητα οι μπαγαπόντηδες πολιτικοί, εναποθέτουμε τις ελπίδες μας πλέον, για κάθαρση του πολιτικού κόπρου και των κάθε είδους παραφυάδων του. Είθε… Και όταν λέμε ισόβια, να εννοούμε ισόβια…….

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *