Απίστευτη περιπέτεια για τουρίστες: Τους πέρασαν για δασοφύλακες και γάζωσαν με σφαίρες το αμάξι τους

Μία απίστευτη περιπέτεια έζησε ένα ζευγάρι Ελλήνων τουριστών στο Ρέθυμνο. Ενώ έκαναν τις διακοπές τους στο Ρέθυμνο, δέχτηκαν τα πυρά από όπλο που … γάζωσε το αυτοκίνητό τους. Το νεαρό ζευγάρι, ένας 32χρονος και μία 33χρονη έπεσαν θύματα “παρεξήγησης”…
Είχαν την ατυχία το αυτοκίνητό τους να μοιάζει με αυτά που χρησιμοποιεί η δασική υπηρεσία και αυτό φαίνεται πως αποτέλεσε “κόκκινο πανί” για κάποιους που τους έβαλαν στο στόχαστρο. 

Η βόλτα του ζευγαριού από το χωριό της Ασή Γωνιάς, με το αυτοκίνητό τους, εξελίχθηκε σε μία τρομακτική περιπέτεια και όταν κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία, άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης.

Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Τετάρτη και οι αρχές συνέλαβαν τρία άτομα από το χωριό, που οδηγήθηκαν ενώπιον της δικαιοσύνης και αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Και οι τρεις πάντως κατά την απολογία τους δήλωσαν πως δεν έχουν καμία σχέση με το περιστατικό. 

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως το νεαρό ζευγάρι γλίτωσε από θαύμα καθώς οι σφαίρες διαπέρασαν τα τζάμια και κινδύνευσε η ζωή τους.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *