Σοκ στην Κάρυστο – Έβαψε τα χέρια της με το αίμα του συζύγου της

Η 34χρονη συζυγοκτόνος στα χέρια της Αστυνομίας


Εξιχνιάσθηκε, στο πλαίσιο πολύμηνης εμπεριστατωμένης έρευνας του Αστυνομικού Τμήματος Καρύστου, ανθρωποκτονία…
σε βάρος 45χρονου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός τον περασμένο Μάρτιο, εντός της οικίας του, στην ευρύτερη περιοχή της Καρύστου Ευβοίας.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, σε βάρος 34χρονης (συζύγου του θύματος), για ανθρωποκτονία με πρόθεση και παράβαση του νόμου για τα όπλα και συνελήφθη με ένταλμα του κ. Β’ Ανακριτή Χαλκίδας.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, βραδινές ώρες της 14.03.2013, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Καρύστου, που ειδοποιήθηκαν από την 34χρονη, βρήκαν τον 45χρονο σύζυγό της νεκρό εντός του υπνοδωματίου της οικίας τους, με τραύμα που έφερε στην κροταφική χώρα από πυροβόλο όπλο.


Στο χώρο, από τους αστυνομικούς βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το παραπάνω όπλο (πιστόλι), δύο φυσίγγια και ένας κάλυκας, τα οποία εξετάσθηκαν εργαστηριακά. Επιπλέον παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής της σορού του θανόντα.

Από την πρόοδο της έρευνας, σε συνδυασμό με την συλλογή και αξιοποίηση όλων των στοιχείων της υπό διερεύνηση υπόθεσης, προέκυψε ότι ο θανάσιμος τραυματισμός του 45χρονου, προκλήθηκε συνεπεία εγκληματικής ενέργειας.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υπεβλήθη στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας και μετά την εξέταση της 34χρονης από τις Ανακριτικές Αρχές, διατάχθηκε η σύλληψή της και η προσωρινή της κράτηση σε Φυλακές.

Τις αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Καρύστου.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *