Στην Αγγλία δεν υπάρχουν Βερέμης, Καμίνης, Διαμαντοπούλου

Παρακολουθήσαμε τους προγκιπικούς γάμους στην Αγγλία. Για ώρες τα αγόρια κόπανοι και τα κορίτσια γλάστρες των ΜΜΕ(ξαπάτησης) με γλυκερό τρόπο και μάτια υγρά απο συναίσθημα περιέγραφαν με ανούσιο και ανίερο τρόπο το νυφικό, το φιλί και διάφορα άλλα πικρά και άχρηστα.
Εκείνο το οποίο εμείς είδαμε, αλλά δεν είδαν οι διάφορες τηλεπερσόνες ήταν η…..
αίσθηση αυτοκρατορίας, η ιστορικότητα ενός έθνους που είναι δεμένο στην παραδοση, όχι αυτό που είναι πίσω μας, αλλά αυτό που είναι μέσα μας. Οι ίλες του ιππικού των συνταγμάτων της αυτοκρατορίας, τα ένοπλα τμήματα, οι δεκάδες στολές, τα ιστορικά αλλά και τα σύγχρονα αεροπλάνα που πέταξαν πάνω από τα ανάκτορα, οι χιλιάδες σημαίες έδιναν την πίστη ενός λαού στο παρελθόν, στην ιστορία του σαν την προέκταση στο μέλλον.

Στην Αγγλία δεν υπάρχουν οι ιδεοληπτικοί αντιπατριώτες παγκοσμιολάγνοι. Είναι λαός υπερήφανος για το παρελθόν του, την ιστορία του, και σίγουρος για το μέλλον.

Στην Αγγλία δεν υπάρχουν Δαιμαντοπούλου, Βερέμηδες η Καμίνιδες να φοβούνται μήπως και προσβληθούν οι μουσουλμάνοι. Οι γάμοι έδωσαν στο κόσμο το μήνυμα αυτοί είμαστε η αυτοκρατορία είναι εδώ. Όλοι εσείς οι άλλοι απαρνηθήτε το παρελθόν σας, ξαναγράψετε την ιστορία σας κατά τις επιταγές του Ηαντιγκτον και του Σορος γίνεται πολτός, αδιαφοροποίητος κομμάτια ενός γκριζου κόσμου που θα συμμετέχεται στην δική μας ιστορία γιατί εσείς δεν θα έχεται θα έχουν φροντίσει οι διάφοροι βερεμλήδες* να την έχουν κάνει ουδέτερη και ταπεινή

*Βερεμλήδες: Veremli στα τουρκικά ο φυματικός

tabouri

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *