Βγάζουν τον Τζιμπούρ “ξενύχτη” για να τον διώξουν…ανώδυνα

Η περίπτωση της ανανέωσης του Ράφικ Τζιμπούρ γίνεται όλο και πιο δύσκολη για την ΠΑΕ ΑΕΚ που έχει ήδη αρχίσει τα…τρικ και τις φήμες για τον Αλγερινό. Ο Τζιμπούρ έχει, εδώ και καιρό, συμφωνήσει προφορικά για την ανανέωση του συμβολαίο του με τους “κιτρινόμαυρους”, ωστόσο οι υπογραφές δεν έχουν μπει ακόμη και σε πέντε ημέρες μπορεί να…..
υπογράψει σε όποιον άλλον σύλλογο επιθυμεί.

Ο Τζιμπούρ είναι δυσαρεστημένος με το ποσό που το προσφέρει η ΑΕΚ από την στιγμή που ο…απαθέστατος Νάτσο Σκόκο έχει αποδοχές της τάξεως του 1 εκατομμυρίου ευρώ.Το ίδιο συμβαίνει και με τον Ίσμαελ Μπλάνκο, που φέρεται να βρίσκεται πιο κοντά στην πόρτα της “εξόδου” από την “Ένωση”. Τα δεδομένα, ωστόσο, είναι πλέον διαφορετικά για τους δύο παίκτες.

Ο “Ζορό” είναι πιο αγαπητός από τον “τρομοκράτη” στον κόσμο και στην ΠΑΕ θέλουν να τον κρατήσουν και να αφήσουν ελεύθερο τον Τζιμπούρ! Ήδη, πληροφορίες του balla.gr, κάνουν λόγο για ένα “πλάνο” ανώδυνης αποχώρησης του παίκτη από την ΑΕΚ. Κάποια μέλη του συλλόγου μιλούν για έναν Τζιμπούρ που ξενυχτάει, πίνει αρκετά και έχει αρχίσει να φέρεται αλλοπρόσαλα κι όχι επαγγελματικά!Έτσι θεωρούν πως θα περάσει στον κόσμο η φράση που λέει “καλύτερα που έφυγε γιατί θα προξενούσε μόνο προβλήματα στην ήδη προβληματική ΑΕΚ”.

Βέβαια, όλα τα παραπάνω λέγονται από ανθρώπους που μάλλον δεν γνωρίζουν πως ο Μωαμεθανισμός, στον οποίο υπάγεται θρησκευτικά ο Τζιμπούρ, απαγορεύει ρητά κάθε τέτοια πράξη, ενώ κανείς δεν πρέπει να παραγνωρίζει το γεγονός πως ουδέποτε ο παίκτης έχει απασχολήσει τον Τύπο για τέτοιο θέμα πλην κάποιας κόντρας με κόουτς ή συμπαίκτη του!

Αυτά έφτασαν στα αυτιά μας και οφείλαμε να σας τα μεταφέρουμε…

http://www.balla.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *