Πήγε στο μνημόσυνο και κατέβασε… αγίους! Μια ιστορία για γέλια και…κλάματα

Το μνημόσυνο συγγενικού τους προσώπου εξελίχθηκε σε κωμική θεατρική παράσταση για ζευγάρι…

το οποίο πρωταγωνίστησε λεκτικού επεισοδίου μέσα σε ιερό ναό της Κ. Αχαγιάς.

Όλα ξεκίνησαν όταν με διαφορά από τη σύζυγό του εμφανίστηκε ο άντρας της οικογένειας του οποίοι η περιβολή δεν ικανοποίησε τη σύντροφό του.

Τότε αυτή μέσα στην εκκλησία άρχισε να τον προσβάλει και να των παρατηρεί για την εμφάνισή του . Τα σχόλια της συζύγου και οι προσβολές κάλυπταν ακόμα και τα «λόγια» του Ευαγγελίου που έλεγε εκείνη τη στιγμή ο ιερέας .

Ο σύζυγος μετά από λίγο πέρασε στην αντεπίθεση και άρχισε να στολίζει δεόντως τη γυναίκα του , για την οποία είχε πολλά να επί σε ότι αφορά στη νοικοκυροσύνη της αλλά και γενικότερα την προκοπή της .

Αποτέλεσμα της πρωτόγνωρης «ξιφομαχίας» με λόγια μέσα στο ναό ήταν όταν πλησίαζε το τέλος της λειτουργίας και λίγο πριν αρχίσει το μνημόσυνο ο άντρα να μετακινηθεί κάτω από μια εικόνα του Χριστού και προς γενική έκπληξη να αναφωνήσει.

«Τελικά Χριστέ μου εσύ ήσουν τυχερός σε σταύρωσαν και δεν πρόλαβες να παντρευτείς….» για να προκαλέσει τη γενική θυμηδία του εκκλησιάσματος ενώ χρειάστηκε η παρέμβαση των υπευθύνων του ναού για να αποκατασταθεί η …τάξη.

Η συνέχεια δόθηκε στον περίβολο της εκκλησίας αμέσως με τη λήξη του μνημοσύνου, όπου ό άντρας κινήθηκε ακόμα και με απειλητικές διαθέσεις κατά της γυναίκας του μη μπορώντας να χωνέψει τις προσβολές που πρώτη αυτή ξεστόμισε εναντίον του, αμέσως μόλις έκανε την εμφάνιση του στο ναό.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *