Αγγελίες από Δήμους για αγορά τάφων με δόσεις!!!

Ούτε να πεθάνουμε δεν μας αφήνουν!!! Αϊ σιχτίρ πια…


Απίστευτο κι όμως αληθινό: Δημοσιεύονται αγγελίες από Δήμους για τάφους με δόσεις!!! Μεταφέρουμε σχετική αγγελία: “Ωραιότατος τάφος, πρώτη σειρά διάδρομος, μαρμάρινη βάση και σταυρός που δέχεται νέο όνομα, 20.000 ευρώ μετρητοίς, 25.000 ευρώ με…..
25 μηνιαίες δόσεις των 1.000 ευρώ».!!! Δεν είναι ψέματα, είναι αλήθεια. Ο θάνατός μας έχει γίνει αντικείμενο επικίνδυνης εκμετάλλευσης. Ούτε να πεθάνουμε δεν μας αφήνουν… Είναι φοβερό, πραγματικά, να ζητάνε οι Δήμοι χρήματα,
και μάλιστα 20.000-25.000 ευρώ, για να βάλουμε τα κοκκαλάκια μας σ’ ένα μικρό κομμάτι γης. Επιπλέον τα έξοδα κηδείας όλο και αυξάνουν. Δεν τα δίνουμε, ας μείνουμε άταφοι… Αϊ σιχτιρ πια…

http://www.katoci.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

2 Comments

  1. ΔΙΓΕΝΗΣ

    ΚΑΥΣΙΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΗ ΕΚΤΑΦΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3ΕΤΙΑ ΚΑΙ..ΠΕΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ ΣΤΟ ΧΩΝΕΥΤΗΡΙΟ [ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΔΡΑ ΓΙΑ 'ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ'ΤΑΦΟ]. ΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΝΑ ΘΑΠΤΩΝΤΑΙ/ΣΚΟΡΠΙΖΩΝΤΑΙ ΟΙ ΣΤΑΧΤΕΣ ΣΕ ΠΡΟΣΦΙΛΕΣ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΠΙΘΥΜΙΣΕΙ Ο/Η ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ[ΣΑ]ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΠΛΑΚΙΤΣΑ Η ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΦΥΛΑΣΣΩΝΤΑΙ, ΩΣ ΟΙ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΩΝ ΘΑΝΩΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΖΩΝΤΑΣ.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Μήπως θα ήταν καλύτερο να πηγαίναμε τους νεκρούς και να τους αφήναμε έξω από τα Δημαρχεία ζητώντας να ταφούν δημοσία δαπάνη?

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *