Τελευταία Νέα

Ποιος ήταν ο ΝΕΑΡΟΣ οδηγός του Κουρουμπλή στην ορκωμοσία ?

Ήταν απόγευμα της Τετάρτης όταν οι υπουργοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα του Προεδρικού Μεγάρου ώστ ενα ορκιστούν (άλλοι με θρησκευτικό και άλλοι με πολιτικό όρκο) και να υπογράψουν τα υπουργικά διατάγματα της
υπουργοποίησής τους.

Ο ένας μετά τον άλλον προσερχόταν, υπέγραφε και έφευγε πανευτυχής χαιρετώντας τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια και τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. Ήρθε όμως μία στιγμή σεβασμού όπου όλοι σίγησαν. Ήταν η στιγμή όπου ο Παναγιώτης Κουρουμπλής πήγε να υπογράψει και να γίνει ο πρώτος τυφλός υπουργός στην ελληνική πολιτική ιστορία.

Οι κάμερες και οι φωτογραφικές μηχανές έπεσαν πάνω του όσο αυτός πλησίαζε, κάθησε, υπέγραψε και έφυγε. Δεν ήταν όμως μόνος του. Μαζί του ήταν και ένας νεαρός άνδρας, που λανθασμένα θεωρήθηκε άνδρας της Προεδρίας. Δεν ήταν όμως. Ό νεαρός γενειοφόρος ήταν ο Λευτέρης Κουρουμπλής, γιος του υπουργού Υγείας.

Ο Λευτέρης Κουρουμπλής είναι 24 ετών και ζει μόνιμα στην Σητεία της Κρήτης όπου σπουδάζει και εργάζεται. Ωστόσο έρχεται τακτικά στην Αθήνα. Είναι ο μοναχογιός της οικογενείας καθώς ο Παναγιώτης Κουρουμπλής έχει και μία κόρη, την Κατερίνα.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *