Η εκ περιτροπής μετανάστευση θα προστατεύσει τον δυτικό πολιτισμό

Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη

Είναι υποχρέωση του δυτικού πολιτισμού να αυτο-προστατευτεί, γιατί ανεξάρτητα από το αν αυτό ακούγεται λίγο παράδοξο στους οπαδούς του πολυπολιτισμικού, ο πολιτισμός, ο τρόπος ζωής της δύσης είναι ανώτερος, για αυτό άλλωστε αποτελεί και πρότυπο…
Η ανθρωπότητα και η ποιότητα ζωής πολλές φορές κατά το παρελθόν έχει κάνει βήματα προς τα πίσω, υιοθετώντας τρόπο ζωής αξίες και πρότυπα υποδεέστερα των προηγούμενων γενεών.

Σήμερα η δύση κινδυνεύει να ξαναζήσει νέο μεσαίωνα, αυτήν την φορά μουσουλμανικό, λόγο της άρνησης μεγάλου αριθμού φανατισμένων ισλαμιστών μεταναστών να αποδεχτούν το δυτικό αξιακό σύστημα και πολιτισμό.

Δεν στρέφομαι εναντίων των μουσουλμάνων, αλλά όπως και να το δούμε, είναι καλύτερα για τα μικρά παιδιά του Αφγανιστάν να γνωρίσουν και να ζήσουν τον ευρωπαϊκό τρόπο ζωής, από ότι τον τρόπο ζωής που τους επιβάλλει, χωρίς κακή πρόθεση φυσικά, το αξιακό σύστημα των οικογενειών τους.

Φυσικά, δεν μπορεί η δύση να φέρει όλα τα παιδιά του φανατισμένου Ισλάμ στην Ευρώπη, μπορεί όμως να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις να εξαπλωθεί γρηγορότερα ο δυτικός πολιτισμός προς την Ανατολή.

Ένα αυστηρά ελεγχόμενο εκ περιτροπής σύστημα μεταναστεύσεις, θα βοηθούσε προς αυτήν την κατεύθυνση και θα ήταν ταυτόχρονα και ποιο δίκαιο γιατί θα εξασφάλιζε ψωμί σε μεγαλύτερο αριθμό φτωχών.

Η ΕΕ πχ, θα πρέπει να πιέσει τις χώρες προέλευσης των μεταναστών να συνεργαστούν ως εξής: Θα πουλά η ΕΕ κάθε χρόνο 1 εκατομμύριο 5ετής άδειες εργασίας προς 4000 Ευρώ έκαστη (τόσα πληρώνουν στους Τούρκους δουλέμπορους), σε αντίστοιχο αριθμό πακιστανών στην Ισλαμαμπάντ, υπό την προϋπόθεση ότι θα απελαθεί αντίστοιχος αριθμός πακιστανών και αυτό θα συνεχίζεται συνεχώς- κυκλικά – επαναλαμβανόμενα.

Με τον τρόπο αυτό θα έχουν την δυνατότητα περισσότεροι φτωχοί του Πακιστάν να δουλέψουν στην Ευρώπη έστω για μια 5ετία, ταυτόχρονα γυρνώντας πίσω θα μεταφέρουν τεχνογνωσία και δυτικό πολιτισμό, κάτι που θα βοηθήσει στον εκδημοκρατισμό σε βάθος χρόνου το σύνολο της πακιστανικής κοινωνίας και βέβαια θα αποφευκτή ο κίνδυνος να ξαναζήσει η Ευρώπη, νέο μεσαίωνα, μουσουλμανικό αυτήν την φορά.

Θα μπορούσε ακόμη, να παρακρατεί υποχρεωτικά η ΕΕ το 30% των εσόδων τους, ως εγγύηση για την έξοδο τους μετά την λήξει της 5ετίας, εννοείτε θα τους επιστρέφονται φεύγοντας.

Επίσης, το άσυλο θα πρέπει να χορηγείτε από τις κατά τόπους υπηρεσίες του ΟΗΕ, διαμερίζοντας μετά ο ΟΗΕ ισόποσα τους πρόσφυγες σε όλα τα Κράτη μέλη του, εκτός και αν κάποιο κράτος για δικούς του λόγους επιλέγει να δώσει άσυλο σε κάποιους ή κάποιον.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *