Το πιο γρήγορο, αποτελεσματικό και οικονομικό πρόγραμμα εκμάθησης Γερμανικών για ενήλικες.

Εντατικά τμήματα εκμάθησης της Γερμανικής γλώσσας αποκλειστικά για ενήλικες σπουδαστές, με κόστος μόνο 99 € το μήνα (75 € το μήνα για 2 σπουδαστές) και προσφορά δεύτερης ξένης γλώσσας με έκπτωση 80% (ισχύει για 10 χρόνια).

Νέα τμήματα από 15 και 16 Οκτωβρίου.

Εύκολη πρόσβαση από τις περισσότερες περιοχές της Αττικής.


Πολλοί ενήλικες έχουν δοκιμάσει κατά καιρούς να μάθουν Γερμανικά με διάφορους τρόπους (φροντιστήρια, ιδιαίτερα, μόνοι τους με διάφορες «μεθόδους αυτοδιδασκαλίας» κλπ) με πολύ φτωχά αποτελέσματα. Αυτό τους κάνει να πιστεύουν ότι «δεν το’ χουν», «δεν μπορούν να μάθουν Γερμανικά» ή ότι «τα Γερμανικά είναι μία δύσκολη γλώσσα».

Οι αντιλήψεις αυτές είναι πέρα για πέρα λανθασμένες. Ο καθένας μας μπορεί να μάθει Γερμανικά, και μάλιστα γρήγορα και αποτελεσματικά, αρκεί να επιλέξει σωστά αυτόν στον οποίο θα αναθέσει να του μάθει Γερμανικά.

Τα φροντιστήρια Γερμανικών με εξειδίκευση στους ενήλικες σπανίζουν, καθώς τα περισσότερα φροντιστήρια ξένων γλωσσών ασχολούνται κατ’ αποκλειστικότητα ή κατά κύριο λόγο με τη διοργάνωση παιδικών τμημάτων. Είναι δεδομένο ότι το περιβάλλον και η προσέγγιση ενός παιδικού φροντιστηρίου στην εκμάθηση της Γερμανικής γλώσσας δεν είναι αυτό που χρειάζεται ένας ενήλικος, καθώς οι ρυθμοί εκμάθησης, το πρόγραμμα σπουδών, η βιβλιογραφία και η νοοτροπία των καθηγητών του παιδικού φροντιστηρίου δεν έχουν καμία σχέση με τις ανάγκες ενός ενήλικου. Τα ιδιαίτερα δεν παρέχουν την παραμικρή εγγύηση ποιότητας (ποιός θα ελέγξει τις γνώσεις και τις διδακτικές ικανότητες του καθηγητή;), ενώ οι μέθοδοι «αυτοδιδασκαλίας» απευθύνονται αποκλειστικά και μόνο σε αυτούς που θέλουν να μάθουν «πέντε κουβέντες» και τίποτε παραπάνω.

Μία σίγουρη επιλογή για έναν ενήλικο που θέλει να μάθει Γερμανικά γρήγορα, αποτελεσματικά και οικονομικά σε ένα σοβαρό και επαγγελματικό περιβάλλον είναι η Ευρωδιάσταση. Τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ, εξειδικευμένα στη διδασκαλία της Γερμανικής γλώσσας σε ενήλικες, προσφέρουν τη δυνατότητα στους σπουδαστές τους να μάθουν ή να βελτιώσουν τα Γερμανικά τους σε πραγματικά σύντομο χρονικό διάστημα. Για το λόγο αυτό, η Ευρωδιάσταση αποτελεί εδώ και χρόνια μία από τις πρώτες επιλογές των ενηλίκων που θέλουν να μάθουν Γερμανικά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην Ευρωδιάσταση ένας εντελώς αρχάριος σπουδαστής φτάνει σε ικανοποιητικό επίπεδο επικοινωνίας και καλύπτει την ύλη που απαιτείται για τη συμμετοχή στις εξετάσεις του αναγνωρισμένου πτυχίου ZERTIFIKAT B1 σε 9 μόλις μήνες.

Περισσότερες πληροφορίες για την Ευρωδιάσταση και τα προγράμματα Γερμανικής γλώσσας για ενήλικες που παρέχει μπορείτε να βρείτε στο www.eurodiastasi.gr

Μπορείτε επίσης να καλέσετε στα τηλέφωνα 210-330.111.0, 210-38.44.888, 210-33.01.300, 210-6000.170, 210-65.10.100, 210-59.01.888 για μία άμεση και αναλυτική ενημέρωση ή να επισκεφθείτε τα γραφεία των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση (Χαλκοκονδύλη 5 και Χαλκοκονδύλη 9 στην Αθήνα, Μεσογείων 427 στην Αγία Παρασκευή, Σαρανταπόρου 14 στο Χολαργό, Ιερά Οδός 197 στο Αιγάλεω), χωρίς καμία υποχρέωση εγγραφής και χωρίς να χρειάζεται να κλείσετε ραντεβού.

Η πρόσβαση στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση είναι εύκολη από τις περισσότερες περιοχές της Αττικής, είτε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς είτε με ιδιωτικά μεταφορικά μέσα, επομένως, σε οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας και αν μένετε, μπορείτε να επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα που συνδυάζει η Ευρωδιάσταση (υψηλή ποιότητα σπουδών, ταχύρυθμα προγράμματα, εξειδίκευση στους ενήλικες και χαμηλά δίδακτρα).

Τα δύο κέντρα Ευρωδιάσταση που λειτουργούν στην Αθήνα (Χαλκοκονδύλη 5 και Χαλκοκονδύλη 9) βρίσκονται σε κομβικό σημείο, πολύ κοντά τόσο στο μετρό και τον ηλεκτρικό όσο και στις κυριότερες αφετηρίες και στάσεις λεωφορείων και τρόλεϊ (Ακαδημίας, Πανεπιστημίου, Σταδίου, Πατησίων κλπ). Έτσι ουσιαστικά εξυπηρετούν σπουδαστές από όλες τις περιοχές της Αθήνας (π.χ. Αμπελόκηπους, Γκύζη, Πατήσια, Νέα Σμύρνη, Νέα Φιλαδέλφεια, Γαλάτσι, Νέα Ιωνία, Μεταμόρφωση, Ηράκλειο, Μαρούσι, Περιστέρι, Καλλιθέα, Ταύρο, Σεπόλια, Πειραιά, Δάφνη, Νέο Κόσμο, Άγιο Δημήτριο, Παγκράτι, Ζωγράφου, Βύρωνα, Ιλίσια, Ελληνικό, Μενίδι, Ίλιον, Πετρούπολη, Νέα Λιόσια, Περισσό, Πευκάκια, Βοτανικό κλπ).

Εάν μένετε στα Δυτικά προάστια ή στα προάστια και περίχωρα του Πειραιά (Νίκαια, Κορυδαλλό, Χαϊδάρι, Αιγάλεω, Περιστέρι, Ίλιον, Ρέντη, Ελευσίνα κλπ) έχετε εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στην Ευρωδιάσταση Αιγάλεω που βρίσκεται πολύ κοντά στο μετρό αλλά και στη στάση Εσταυρωμένου.

Οι σπουδαστές που μένουν στα Βόρεια προάστια και στα Μεσόγεια (Χολαργό, Παπάγου, Νέο Ψυχικό, Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Βριλήσσια, Πεντέλη, Παλλήνη κλπ) μπορούν να απευθυνθούν είτε στην Ευρωδιάσταση Αγίας Παρασκευής (απέναντι ακριβώς από την πλατεία, ακριβώς στη στάση λεωφορείου Πλατεία Αγίας Παρασκευής) είτε στην Ευρωδιάσταση Χολαργού (3η στάση Χολαργού, κοντά στο μετρό Εθνική Άμυνα και Χολαργός).

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *