Σεξουαλικά όργια, γυμνές γυναίκες και αλκοόλ στις Χρυσές Σφαίρες

Kορίτσια αναίσθητα από το αλκοόλ, γυμνές βουτιές σε πισίνες ξενοδοχείων και όργια αποτελούν κάποια από τα πικάντικα στιγμιότυπα που έχει απαθανατίσει ο φωτογραφικός φακός.

Οι αποδείξεις αυτές φαίνεται πως είναι ικανές για να σχηματιστούν κατηγορίες εναντίον του Σαμ Ασί, μέλους των …
Ανταποκριτών Ξένου Τύπου του Χόλιγουντ, που ψηφίζουν για τις Χρυσές Σφαίρες.
Ο Σαμ Ασί είναι τώρα υπόλογος απέναντι σε κατηγορίες εναντίον του για απρεπή συμπεριφορά και σεξουαλική παρενόχληση. Όπως φαίνεται προδόθηκε από μόνος του αφού περιχαρής έδειχνε τις φωτογραφίες στο κινητό του σε γυναίκες συναδέλφους του στην Ενωση.

Η Νέλι Χολμς, μέλος της Ένωσης, που είδε τις φωτογραφίες, δεν τις βρήκε διασκεδαστικές. Και κατήγγειλε τον Ασί. Η Ενωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου στο Χόλιγουντ συνεδρίασε την προηγούμενη Τρίτη για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά δεν πήρε καταδικαστική απόφαση για τον Ασί: «Πιστεύουμε ότι πρόκειται για προσωπικό θέμα και όχι για κάτι που αφορά την Ενωση. Η σεξουαλική παρενόχληση είναι κάτι που λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία για να κινηθούμε σε τέτοιες οδούς» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ενωσης.

O ίδιος ο Ασί δε,έστειλε email και στα 84 μέλη της Ενωσης κατηγορώντας τις γυναίκες για προσωπική εμπάθεια και απειλώντας κι ο ίδιος με μηνύσεις αν δεν ανακαλέσουν τις κατηγορίες τους.

newsbomb.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *