ΓΥΝΑΙΚΑ – ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΣΤΟΝ ΠΙΛΟΤΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ

Προβληματισμό και ανησυχία έχουν προκαλέσει στις αρχές τα νέα στοιχεία που έχουν φέρει στο «φως» οι έρευνες για τον εντοπισμό…

του μοιραίου Boeing 777 των μαλαισιανών αερογραμμών.

Εκτός από την θάλασσα, οι έρευνες επικεντρώνονται και σε όσους βρίσκονταν μέσα στο αεροπλάνο και κυρίως στους δύο πιλότους του.

Οι νέες πληροφορίες θέλουν τον κυβερνήτη του Boeing, Ζαχάρι Αχμάντ Σαχ, να είχε λάβει μια κλήση διάρκειας δύο λεπτών στο κινητό του τηλέφωνο, λίγο πριν απογειωθεί.

Όπως προέκυψε, η κλήση έγινε από μια γυναίκα-μυστήριο η οποία απέκτησε τον συγκεκριμένο αριθμό -από τον οποίο κάλεσε τον Ζαχάρι- με ψεύτικη ταυτότητα!

Ο λόγος που οι αρχές θεωρούν πως το εν λόγω τηλεφώνημα θα μπορούσε να είναι ύποπτο είναι διότι στη Μαλαισία, όποιος θέλει να αγοράσει μια κάρτα SIM, πρέπει να συμπληρώσει μια ειδική φόρμα και να δείξει στους υπεύθυνους την ταυτότητα ή το διαβατήριό του.

Ωστόσο, από την έρευνα προέκυψε ότι η κυρία που τηλεφώνησε στον κυβερνήτη του μοιραίου αεροσκάφους είχε δώσει μια ψεύτικη ταυτότητα σε κατάστημα στη Κουάλα Λουμπούρ, από όπου είχε κάνει τη συγκεκριμένη αγορά.

Το γεγονός αυτό έχει σημάνει συναγερμό στις αρχές καθώς εντείνει τους φόβους ότι ο 53χρονος πιλότος μπορεί να συνδέεται με τρομοκρατικές οργανώσεις, τα μέλη των οποίων χρησιμοποιούν αποκλειστικά κάρτες SΙΜ τις οποίες αγοράζουν συνήθως με πλαστές ταυτότητες.
Πηγή : protothema.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *