Νέα στοιχεία για τον θάνατο του Χαράλαμπου Ξεκουκουλωτάκη

Το άψυχο σώμα του δημοσιογράφου Χαράλαμπου Ξεκουκουλωτάκη ανασύρθηκε από τον πάτο ενός γκρεμού στην… περιοχή Beachy Head στο Eastbourne αναφέρει σε ενημέρωση της η αστυνομία του Brighton, δίνοντας έτσι νέα στοιχεία στην υπόθεση του θανάτου του που έγινε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δίνει στη δημοσιότητα η βρετανική αστυνομία, ο δημοσιογράφος είχε πολλαπλά τραύματα από την πτώση, η οποία έγινε τη νύχτα της 31ης Μαρτίου, ενώ το πτώμα ανακαλύφθηκε το πρωί της επομένης. Ακόμη, προσθέτει πως στην περιοχή δεν υπήρχε κάποιο αυτοκίνητο που να δείχνει ότι ο δημοσιογράφος είχε πάει με δικό του όχημα.

Η αστυνομία επισημαίνει ότι διεξάγεται έρευνα για τα αίτια που προκάλεσαν την πτώση.

Παράλληλα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ανακοίνωση ήρθε και από το Πανεπιστήμιο του Brighton που αναφέρει ότι ο Χαράλαμπος Ξεκουκουλωτάκης ήταν πολύ δημοφιλής, ο θάνατος του προκάλεσε έκπληξη σε όλους, ενώ έγινε και επιμνημόσυνη τελετή ένα μήνα μετά, την 1η Μαΐου 2013.

Να θυμίσουμε πως σοκ προκάλεσε στο πανελλήνιο η χθεσινή ανακοίνωση του θανάτου του από το πανεπιστήμιο του Brighton, αφού ο δημοσιογράφος βρέθηκε νεκρός τον περασμένο Απρίλιο στη Βρετανία.

tragiko.net

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *