Τελευταία Νέα

Ο έκπτωτος θέλει να φτιάξει κόμμα

«Στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται», λέει ο λαός και δεν θα μπορούσε να περιγράψει κανείς καλύτερα από το λαϊκό ρητό τους σχεδιασμούς του έκπτωτου μονάρχη, Κωνσταντίνου, να …
ιδρύσει κόμμα με αρχηγό τον γιο του, Νικόλαο, ο οποίος έχει μετακομίσει μόνιμα στη χώρα μας, με τη σύζυγό του Τατιάνα Μπλάντικ στο Καστρί, σε μονοκατοικία που νοικιάζει από τους Παπανδρέου.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του «Έθνους της Κυριακής» η επίσημη αφορμή ήταν το μνημόσυνο για τα 50 χρόνια από το θάνατο του βασιλιά Παύλου, το οποίο έφερε στην Αθήνα τους εκπροσώπους 40 βασιλικών οίκων της Ευρώπης (γνωστών ανεπάγγελτων και χαραμοφάηδων) και η εκδήλωση που προηγήθηκε με την «κλειστή» προβολή του ντοκιμαντέρ «Παύλος, ένας ασυνήθιστος βασιλιάς», εκδηλώσεις που λειτούργησαν κι ως ευκαιρία της περιφερόμενης ξενόφερτης έκπτωτης «βασιλικής» οικογένειας για κινήσεις σχετικά με τη δημιουργία κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, μέλη της οικογένειας έχουν ανοίξει κύκλο επαφών επί ελληνικού εδάφους, εξετάζοντας την πιθανότητα ενός τέτοιου εγχειρήματος.

Ήδη μάλιστα φέρονται να έχουν βολιδοσκοπήσει απόστρατους και πρόσωπα με κοινωνικό στάτους, τα οποία είχαν εκφραστεί στο παρελθόν κολακευτικά για την τέως βασιλική οικογένεια.

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι Γλίξμπουργκ φιλοδοξούν να μιμηθούν τον Συμεών Β” της Βουλγαρίας, ο οποίος είχε εκλεγεί πρωθυπουργός στη χώρα του το 2001. Ο τέως μονάρχης κυβέρνησε μέχρι το 2005 οπότε και έχασε τις εκλογές, ενώ στις κάλπες του 2009 δεν κατάφερε να εκλέξει βουλευτή και παραιτήθηκε από την προεδρία. «Δουλειά δεν είχε ο διάολος…», λέει ένα άλλο ρητό.

tribune.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *