Πως απετρεψαν η Συμμαχοι τον Ρωσικο Στολο να πλεύσει στον Πειραιά! Η Αληθειες και τα Ψεματα για το περιβοητο σχεδιο Νεμεσις << Έσχατη Προδοσια: Ολα τα Γνωριζε εξαρχής ο Τσιπρας>>

Πολλα εχουν γραφτει για το περιβοητο σχεδιο Νεμεσις…..Αλλα η αληθεια θαφτηκε καλα απο την Κυβερνηση Συριζα!

Υποτίθεται οτι το σχεδιο Νεμεσις ειναι ενα ειδικό σχέδιο δράσης της ΕΛ.ΑΣ. που προβλέπει φύλαξη στόχων και προστασία κρίσιμων υποδομών στον νομό Αττικής . Η εφαρμογή του προβλέπει συμμετοχή πάνω από 2.000 αστυνομικών, οι οποίοι είναι επιφορτισμένοι με την προστασία μελών της κυβέρνησης, τη φύλαξη κυβερνητικών κτιρίων, πρεσβειών, καθώς και «κρίσιμων» υποδομών, όπως εγκαταστάσεις ΔΕΗ, ΟΤΕ κ.ά.

Το ειδικό σχέδιο δράσης περιλαμβάνει αναλυτική καταγραφή των στόχων, από διευθύνσεις κατοικίας των μελών της κυβέρνησης μέχρι τα σημεία στην Αττική όπου λειτουργούν μηχανήματα αυτόματης ανάληψης (ΑΤΜ) και σούπερ μάρκετ. Ενδεικτικά, στις σελίδες του σχεδίου υπάρχουν καταγεγραμμένα περίπου 480 υποκαταστήματα τραπεζών και πάνω από 600 σούπερ μάρκετ που λειτουργούν στο Λεκανοπέδιο και ενδέχεται να αποτελέσουν στόχους επιθέσεων σε περίπτωση κοινωνικών ταραχών και εξεγέρσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης συγκάλεσε σύσκεψη στην οποία μετείχαν οι επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ. και ζήτησε να ενημερωθεί για τα επικαιροποιημένα σχέδια της ΕΛ.ΑΣ. που αφορούν στην αντιμετώπιση – διαχείριση κρίσιμων καταστάσεων. Σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις τους, εξάλλου, υψηλόβαθμοι αστυνομικοί δεν κρύβουν την ανησυχία τους για το ενδεχόμενο η παρατεταμένη περίοδος πολιτικής αστάθειας να πυροδοτήσει κοινωνικές εντάσεις και ταραχές.

Πάντως, ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί η πληροφορία ότι κυβερνητικός αξιωματούχος εξέφρασε τη βούληση – ετοιμότητα να ενεργοποιήσει, σε περίπτωση που αυτό κριθεί αναγκαίο, σχέδιο του Στρατού Ξηράς για την καταστολή κοινωνικών αναταραχών με κωδική ονομασία «Τάλως».

Η ιταλική La Repubblica είχε δημοσίευμα, με τίτλο «Οι μυστικοί φάκελοι του Νίκου Βούτση» – Οι Times έγραφαν: «Προβλέπεται η περιπολία του στρατού σε μεγάλες πόλεις, σε περίπτωση που οι ταραχές εξαπλωθούν. «Από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ανακοινώνεται ότι δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου (ανάμεσα σε άλλα στους «Times» και στην «La Repubblica»), τα οποία αναπαρήγαγε ελληνική ειδησεογραφική ιστοσελίδα περί εμπλοκής του στρατού ή πολιτικών προσώπων σε επιχειρησιακά σχέδια της Αστυνομίας δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιαννης Πανουσης Διαψευδει αμεσα τα δημοσιευματα, το Φερομενο σχεδιο Νεμεσις, διατυπώθηκε στο περιθώριο του έκτακτου υπουργικού συμβουλίου που συγκάλεσε τη νύχτα της 26ης Ιουνίου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με τον Παν. Λαφαζάνης να αντιδρα αμεσα, υπογραμμίζοντας ότι «τέτοιου είδους στρατιωτικα σχεδια και πρακτικές φανερώνουν τον φόβο τόσο της κυβέρνησης, όσο της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ, απέναντι στο ξέσπασμα λαϊκών κινητοποιήσεων και εξεγέρσεων».

Η Αληθειες και τα Ψεματα << Ολα τα Γνωριζε εξαρχής ο Τσιπρας>>

Συμφωνα με Αρθρο του John Helmer, Θα γίνονταν ενα πραξικόπημα στην Αθήνα εν γνώσει της Κυβερνησης Συριζα, για να σώσουν την Ελλάδα από τον εχθρό των Συμμαχων – Ρωσία!
Στο πλαίσιο της προετοιμασίας αυτου του σχεδιου από τις ΗΠΑ και την Γερμανία, υπαρχει μεγαλη υποστηριξη απο Ελληνες Ολιγαρχες-Εφοπλιστες-ιδιοκτητες ΜΜΕ!
Μέχρι την Κυριακή το απόγευμα ήταν μια αμφίρροπη κατάσταση. Το ναι και όχι, η ψήφοι ήταν με ισορροπημένο τρόπο, και η διαφορά μεταξύ τους μικρη. Κατά την έναρξη του πρωινού, ο Rupert Murdoch της Times του Λονδίνου υποστηρίζει « Οτι Ελληνικές δυνάμεις ασφαλείας έχουν καταρτίσει ένα μυστικό σχέδιο για την ανάπτυξη του στρατού, παράλληλα με δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ (ΜΑΤ) να εχουν τεθει σε ετοιμοτητα για πιθανές πολιτικές ταραχές μετα το τελος του δημοψήφισματος για το μέλλον της χώρας στην Ευρώπη.

Ο φοβος των συμμαχων ηταν οτι με την Μεγαλειωδης Νικη Του ΟΧΙ , ο Πρωθυπουργος Αλεξης Τσιπρας, αμεσως μετα το δημοψήφισμα θα εκανε ανοιχτο καλεσμα για βοηθεια στην Ρωσια…..ετσι πιστεύανε Βρετανοί και Αμερικανοί πράκτορες, και ζητουν αμεσα να εφαρμοστει το Σχεδιο, Επιχείρηση Νέμεσις; Το Κρεμλίνο αντιλαμβάνετα αμεσα τα σχεδια των ΗΠΑ-.Γερμανίας , όταν το Στέιτ Ντιπάρτμεντ στέλνει εκτάκτως την Βικτόρια Νούλαντ να επισκέφθηκε την Αθήνα για να εκδώσει τελεσίγραφο για την προσεγγιση της Κυβερνησης Τσιπρα με την Ρωσια, ειδη τα διαφορα αγγλο-αμερικανικα think-tanks, εχουν προειδοποιήσεις οτι ο ρωσικος στόλος είναι έτοιμος να πλεύσει στον Πειραιά, το αντικείμενο του παιχνιδιού ήταν σαφής. Η γραμμή για την Επιχείρηση Νέμεσις ήταν ότι η Ελλάδα πρέπει να σωθεί, όχι από την ίδια ,ή από τους πιστωτές της, αλλά από τον εχθρό την Μόσχα!

Ως επικεφαλής στις Ευρωπαϊκές και Ευρασιατικές Υποθέσεις οι Βικτόρια Νούλαντ προειδοποιησε αμεσα και ξεκαθαρα των Ελληνα Πρωθυπουργο,οτι αν διασπασουν-αθετησουν τους κανονες του ΝΑΤΟ, με τη Ελληνικη προσχώρηση σε μια νεα Συμμαχια με την Ρωσια, αυτοματος ΝΑΤΟ-ΕΕ,θα επέμβουν ριχνοντας την Κυβερνηση Συριζα δια τον εσων,και βιαιος αν χρειαστει! Στη Μόσχα υπάρχει σκεπτικισμός από την αρχή ότι ο Τσίπρας δεν θα μπορούσε να αντέξει την αμερικανική και τη γερμανική πίεση! Και ετσι εγινε….αφου ο Τσιπρας τα γυρισε ολα 180 μοιρες……μεσα σε μια νυχτα τελειωσε Βαρουφακη…κατα εντολη Γερμανιας…….προσπαθησε να περιθωριοποίηση την Αριστερα Πλατφορμα, και τον Σύμμαχο της Ρωσιας Παναγιωτη Λαφαζανη!

Δειτε εδω το Αρθρο του John Helmer http://johnhelmer.net/?p=13712

Σε πολλα Αρθρα μου οπως: Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Aκρως επικινδυνος o Π. Λαφαζάνης,Τρομοκρατικη οργανωση η Αριστερα Πλατφορμα!!! Μπλοφα της CIA Σχέδιο δολοφονίας του Τσίπρα!!!

Τα σχεδια Ρωσικης Στρατιωτικης Αποβασης στην Ελλαδα, απο την Βαση στην Συρια! Πληρης Δικαιωση των Αρθρο του Σπυρου Πριφτη! Συνεχιζεται η Αθλια προπαγανδα των ΜΜΕ!

Στρατιωτικη Επεμβαση ζητησε ο Τσιπρας απο τον Πουτιν ,για να διασφαλίσει την ομαλότητα του Δημοψηφισματος στην Ελλαδα! Δημοσιευμα Προβοκατσια απο το Πρωτο Θεμα! Εγγραφο Αποκαλυψη: Ο Φοβος των βρετανων για Ρωσικη‏

Ο Πουτιν μας προσφερε Πακετο 30 δις Βοηθεια! Απορριφθηκε απο τα Κομματα της Αντιπολιτευσης! Αποκλειστικα ο Διαλογος Τσιπρα Πουτιν! Το Αινιγμα με Υπονοουμενα του Πουτιν: Ο Ελληνας Πρωθυπουργος Διάλεξε? ΟΧΙ Ο Ελληνικος λαος!!!

Εχω προειδοποιησει για την περιεργη σταση του Πρωθυπουργου Α.Τσιπρα, και την διγλωσσια τον πραξεων του! Το αν εγινε πραξικοπημα-εκβιαστηκε κτλ…..οπως ειπε,δεν ειναι πρωθυπουργος παντου καιρου! Και δεν των ενδιαφερουν η Καρεκλες της εξουσιας!……Ας ειχε παραιτηθει τοτε! Με της Πραξης του, μαλλον ηθελε να παραμεινει πολυ στην Καρεκλα του Πρωθυπουργου! Ξεχνωντας τους υποτίθεται εκβιασμους-πραξικοπημα κτλ…….Δεν κινδυνεύει η Ζωη του πια? Τον προστατευουν η Συντροφη Γερμανοι-ΗΠΑ! Ετσι νομιζει,γιατι ο κανονας του παιχνιδιου λεει, οτι οταν αλλαζει στρατοπεδο,αυτοματος η παλιοι συμμαχοι γινονται εχθροι!

Αρθρο Σπυρος Πριφτης email: spyros.priftis76@yahoo.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *