Πολιτιστική διπλωματία και τουρκικά σίριαλ

Οι τουρκικές τηλεοπτικές σειρές αποτελούν τμήμα της εξωτερικής πολιτικής ήπιας ισχύος της Τουρκίας. Μέσω αυτών η Τουρκία προσπαθεί να αλλάξει την εικόνα και το προφίλ που έχει στις χώρες της ευρύτερης Μέσης Ανατολής, της Βαλκανικής και των ανεπτυγμένων …………………….
κρατών προκειμένου να κάνει ως ιδιαίτερα ελκυστικό το τουρκικό παράδειγμα. Στόχος της πολιτικής αυτής είναι να καλλιεργηθεί ένα κλίμα, ώστε να ενταχθούν ξανά σε ένα νεοοθωμανικό πλαίσιο.

«Πολιτιστική διπλωματία και τουρκικά σίριαλ: Η επίδραση των τουρκικών σειρών στην Ελλάδα» ήταν το θέμα επιστημονικής συνάντησης παρουσίασης αποτελεσμάτων έρευνας που εκπόνησε το Κέντρο Ανατολικών Σπουδών για τον Πολιτισμό και την Επικοινωνία του Παντείου Πανεπιστημίου. Στόχος της ημερίδας ήταν να αναδειχθεί ο ρόλος της πολιτιστικής διπλωματίας σε σχέση με τις τουρκικές σειρές και το κατά πόσον οι σειρές αυτές επιδρούν στη στάση και στις αντιλήψεις των Ελλήνων ως προς την παράσταση της Τουρκίας και σε ποιο βαθμό η ελληνική κοινή γνώμη επηρεάζεται από την ………………………….ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *