«ΘΑ ΖΗΛΕΥΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ»!

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο ορκωτός λογιστής, Δημήτρης Ζιγκερίδης και μίλησε για την αποπληρωμή των χρεών του ΠΑΟΚ και τις επόμενες κινήσεις του Ιβάν Σαββίδη.Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Είμαστε χαρούμενοι με αυτό που έγινε και είναι ότι καλύτερο για τον ΠΑΟΚ. Κάποιοι αμφισβητούσαν πως δεν έχει βάλει χρήματα ο Σαββίδης όμως τώρα δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς. Κάποιοι με μη λογικές μεθόδους έκαναν αντιπολίτευση για… την αντιπολίτευση. Ο μεγαλομέτοχος είναι ότι καλύτερο για τον ΠΑΟΚ και τώρα που καθάρισαν τα παλιά χρέη, μπορεί να προχωρήσει η ομάδα».
Για την επιτροπή σωτηρίας που είχε ο ΠΑΟΚ:
«Ήταν μια δύσκολη εποχή και ήμασταν με χαρτί και μολύβι για να πάρουμε το πιστοποιητικό. Ο ΠΑΟΚ είχε κρατηθεί, μετά ήρθε ο Ζαγοράκης και είχαν μείνει αυτά τα παγωμένα χρέη. Με αυτόν τον βραχνά δεν μπορούσαν να βοηθήσουν κάποιοι και να ήθελαν.. Ήρθε μια κυβέρνηση και έφερε μια δίκαια ρύθμιση. Δεν χαρίστηκε τίποτα στον ΠΑΟΚ και ήρθε μια ρύθμιση για όλους τους ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ. Οι κακόπιστοι ρωτούσαν ΑΝ θα τα βάλει ο μεγαλομέτοχος, τελικά τα έβαλε και έγινε καθαρός ο ΠΑΟΚ. Υπάρχει ένας ισολογισμός που θα τον ζηλεύουν όλες οι ομάδες της Ευρώπης
Για την προσφορά του Σαββίδη στο Ελληνικό Δημόσιο:
«Το να μπαίνουν στα ταμεία μιας εφορίας όλα αυτά τα λεφτά είναι μεγάλη υπόθεση. Το Ελληνικό Δημόσιο πρέπει να τον ευχαριστήσει γιατί έβαλε «ζεστά» χρήματα αλλά κάλεσε και τους υπόλοιπους επιχειρηματίες να κάνουν το ίδιο».
Για τις επόμενες κινήσεις του Ιβάν Σαββίδη:
«Πρέπει να οργανώσει διοικητικά και οργανωτικά την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Πρέπει να έχει καταλάβει τι γίνεται και με τον γιο του πλέον θα έχει την απόλυτη ευθύνη. Πιστεύει στον ΠΑΟΚ και ήρθε η ώρα να το δείξει. Δεν χρειάζονται ακριβές μεταγραφές αλλά παίκτες που θα αγαπήσου τον ΠΑΟΚ και θα είναι περιουσιακά στοιχεία. Πρέπει να επενδύσει σε προπονητικό κέντρο, την ανακατασκευή της Τούμπας και να οργανώσει την ομάδα. Αν γίνουν όλα αυτά ο ΠΑΟΚ έχει την δυνατότητα να μπει σε αυτή την 20αδα που είπε ο μεγαλομέτοχος».

Πηγη arena

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *