Τελευταία Νέα

Πού αλλού θα μας μπει ο Δο.Νη.Της. και πώς πρέπει να αντιμετωπίσουμε την εισβολή του…;

Ακούμε και διαβάζουμε διάφορα το τελευταίο χρονικό διάστημα σχετικά μ’ αυτόν τον περιβόητο Δο.Νη.Τη. που ξαφνικά μπήκε στις ζωές μας και ποιός ξέρεις πού αλλού θα καταφέρει ακόμα να εισβάλει, εις τέρψιν συγκεκριμένων πολιτικών προσώπων και προς υλοποίηση των πολιτικών μωροφιλοδοξιών τους στη διεθνή σκακιέρα (Οι γνωρίζοντες κατάλαβαν ή μη γνωρίζοντες θα καταλάβουν στο άμεσο μέλλον, παρατηρώντας την πολιτική εξέλιξη των…..
σημερινών πρωταγωνιστών).

Αυτό που από το στόμα κανενός δεν ακούμε και από την πένα κανενός δεν διαβάζουμε, είναι οι προβλεπόμενες συνέπειες αυτής της εισβολής, με τις όποιες κοινωνικοπολιτικές προεκτάσεις.

Ενδεχομένως να:

α) Να αυτοκτονήσουν κάποιοι χιλιάδες, όπως δηλαδή έχει αρχίσει να συμβαίνει και τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης εντέχνως αποκρύπτουν. Δια την αποφυγίν του φαινομένου της μιμήσεως, θα μας πουν αργότερα…

β) Να βρεθούν κάποιοι επίσης χιλιάδες εργαζόμενοι στο δρόμο, όπως δηλαδή επίσης έχει αρχίσει να συμβαίνει και τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης και εξυπηρέτησης των προσωπικών συμφερόντων των ιδιοκτητών τους, επίσης εντέχνως αποκρύπτουν…

Έχουμε άραγε περιθώρια και για γ), δ) και ε) συνέπειες, σε μια Ελλάδα τόσο μα τόσο αντιθετική ως προς του αριθμούς που την εκφράζουν;

Και εξηγούμαι:

Η χώρα μας, με μόνο 10.000.000 κατοίκους, έστω και με 1.500.000 μετανάστες στην καμπούρα της (για να μιμηθούμε και λίγο τον λόγο της σύγχρονης και αμαρτωλής δεξιάς, μπας και πείσουμε και κανέναν κακομοίρη οπαδό της), η χώρα μας, λοιπόν, θα έπρεπε να συγκαταλέγεται σε μία από τις μεγαλύτερες οικονομικές δυνάμεις του πλανήτη. Κι όμως… Και εδώ είναι που η αντίθεση “χτυπάει” κάθε λογικό μυαλό στο “σέικερ” της ελληνικής πολιτικής τρέλας. Αν τώρα, σε όλα τα παραπάνω, συνυπολογίσουμε και το γεγονός ότι η Ελλάδα παραμένει στις πρώτες θέσεις της παγκόσμιας ναυτιλίας, τότε η τρέλα, μετατρέπεται σε παράνοια και οι αριθμοί χάνουν την έννοια και την σταθερή τους αξία.

Γιατί συμβαίνει αυτό;

Από πού προκύπτει αυτή η τεράστια αντίθεση;

Τί στο καλό συμβαίνει και ενώ σε όλο τον κόσμο 1 + 1 ισούται με 2, στην Ελλάδα ισούται με -2;

Η απάντηση, στην χώρα της Νέας Δημοκρατίας και του ΠαΣοΚ, της γραφικής αριστεράς και των life & style νεοφασιστών, είναι μία:

Γιατί πολύ απλά επιτρέπουμε εμείς να συμβαίνει. Και το επιτρέπουμε…

α) Ακούγοντας τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης να λέει, όσες μαλακίες λέει, όλους αυτούς τους μήνες.

β) Ακούγοντας τον εκπρόσωπο της αξιωματικής αντιπολίτευσης να του απαντάει, τόσο μαλακισμένα και φυσικά συγκαλυμμένα, λόγω της συνευθύνης του κόμματος που εκπροσωπεί.

γ) Ακούγοντας τους εκπροσώπους της αντιπολίτευσης, αριστερόστροφης και δεξιόστροφης, τόσο ξεδιάντροπα, λόγω επίσης της συνευθύνης των κομμάτων που εκπροσωπούν.

Ναι, λοιπόν, το επιτρέπουμε…

δ) Ακούγοντας, τέλος, τους τοπικούς εκπροσώπους όλων αυτών παραπάνω και αφήνοντάς τους, ακόμη και σήμερα, να κυκλοφορούν ανάμεσά μας με την ιδιότυπη αλαζονεία που χαρακτηρίζει κάθε έναν από αυτούς.

Τί προτείνω; Αποτροπή Κύριοι, αποτροπή, η οποία μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσω της απαξίωσης και της ΑΝΤΙ-δρασης, κόντρα στις δράσεις τους εναντίον του μέλλοντός μας, εναντίον ακόμα και των ίδιων των ζωών μας…!!!

Αντώνης Κουμιώτης

http://antoniskoumiotis.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

12 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΧΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΗΤΑΝ 9 ΩΡΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΚΑΙ ΤΙ ΒΛΕΠΩ!!! ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ!!!

    ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *