Φθιώτιδα: Πετάχτηκε το σκυλί στην εθνική και παραλίγο να σκοτωθούν – ΦΩΤΟ

Κατά τα άλλα πληρώνουμε αδρά διόδια για κλειστό αυτοκινητόδρομο !!!

Ένας ελιγμός για να αποφύγει ένα σκυλί που π[πετάχτηκε στην εθνική οδό, ήταν αρκετός για να γίνει…

το κακό. Ευτυχώς οι δυο Λαμιώτες, οδηγός και συνοδηγός μέσα στην ατυχία τους στάθηκαν τυχεροί, αφού τα πράγματα γι΄ αυτούς θα μπορούσε να ήταν πολύ χειρότερα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι δυο Λαμιώτες ερχόταν από Ράχες προς Λαμία έχοντας πίσω από το τζιπ το τρέιλερ με τη βάρκα. Στον Καραβόμυλο στο ύψος του “Γκλατζούνη” ξαφνικά πετάχτηκε μέσα στο οδόστρωμα ένα σκυλί.

Ο οδηγός ενστικτωδώς έκανε έναν μικρό ελιγμό για να μην το χτυπήσει. Δυστυχώς όμως η βάρκα που ήταν στο τρέιλερ έπαιξε το ρόλο της και χάθηκε ο έλεγχος.

Στη μια πλευρά βρέθηκε η βάρκα και στην απέναντι πλευρά μέσα στο χαντάκι το τζιπ με το τρέιλερ. Ευτυχώς δεν υπήρξε σύγκρουση με άλλο όχημα από το αντίθετο ρεύμα.

Οδηγός και συνοδηγός τραυματίστηκαν και διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Λαμίας και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι εκτός κινδύνου.

Είναι πράγματι τραγικό να πούμε τι θα μπορούσε να είχε συμβεί, αλλά ακόμη πιο τραγικό είναι ότι αυτόν τον δρόμο εμείς οι Φθιωτείς τον έχουμε ποτίσει με αίμα και τον έχουμε χρυσοπληρώσει με τα διόδια που μας έχουν πολιορκήσει και κλειστό αυτοκινητόδρομο ακόμα δεν έχουμε σε όλο το πέταλο του Μαλιακού.

Συγχαρητήρια σε όλους τους πολιτικούς μας που “φρόντισαν γι΄ αυτό μέχρι σήμερα και σε αυτούς που συνεχίζουν να αδιαφορούν!!!

lamiareport.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *