Λυκουρέντζος προς ΣΥΡΙΖΑ: “Άλλο να υπηρετείς την πραγματικότητα, και άλλο να υπερασπίζεσαι την ουτοπία”

Δυναμική παρουσία του Υπουργού Υγείας στη Βουλή

Με ξεκάθαρο και κατηγορηματικό τρόπο απάντησε ο Υπ. Υγείας, Α. Λυκουρέντζος, στον Αλ. Τσίπρα και στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη σημερινή επίκαιρη επερώτηση του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στη Βουλή για τα….
θέματα Υγείας.

Ο Α. Λυκουρέντζος ξεκίνησε την ομιλία του τονίζοντας πως κοινή είναι η έγνοια όλων για τα προβλήματα του ΕΣΥ και δεν υπάρχουν κάποιοι που ενδιαφέρονται περισσότερο από άλλους. “Γνωρίζω την πραγματικότητα”, είπε, “και δεν παρουσίασα ποτέ ειδυλλιακή την κατάσταση.”

Στη συνέχεια, επιτέθηκε στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το περιεχόμενο και τη σοβαρότητα των αντιπροτάσεων που παρουσιάζει, λέγοντας πως είναι “άλλο να υπηρετείς την πραγματικότητα, και άλλο να υπερασπίζεσαι την ουτοπία.”

Παράλληλα, όμως, δεν παρέλειψε να ζητήσει τη στήριξη όλων για να ξεπεραστούν τα προβλήματα και να ξεκαθαριστεί η κατάσταση, ενώ, τέλος, παρουσίασε αναλυτικά στοιχεία τα οποία δείχνουν την κακοδιαχείριση που έγινε τις προηγούμενες δεκαετίες στον τομέα της Υγείας. δηλώντας κατηγορηματικά πως αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί πλέον. “Έχουμε ανάγκη από δημιουργικό έργο. Όλοι ψηφιζόμαστε γι’ αυτό”, τόνισε.

http://armageddon-news.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *