Εμπορικός Σύλλογος Πύργου: “Δε μετέχουμε την Τετάρτη – Κοροϊδεύουν!”

Δε θα συμμετάσχει τελικά ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου στη γενική κινητοποίηση που γίνεται την Τετάρτη και έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση στην
κεντρική πλατεία Πύργου στις 10.00 το πρωί.

 Αυτό αποφασίστηκε οριστικά το βράδυ της Δευτέρας σε συνεδρίαση του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου.

Αφού όπως ανέφερε μεταξύ άλλων, σε δηλώσεις του ο πρόεδρος Θανάσης Σκορδαλής, το πρωί της Τρίτης:

 “Εμείς είχαμε όλη τη θέληση να μετάσχουμε, αρκεί όμως να μετέχουν ΟΛΟΙ! Αυτό είναι απαραίτητος όρος! Το μεσημέρι της Δευτέρας, μας είπαν ότι θα μετάσχουν όλοι. Αλλά όταν μετά επικοινώνησα με άλλους συλλόγους, φορείς, υπηρεσίες, διαπίστωσα ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο!

Οπότε, ανάλογα θα κινηθούμε κι εμείς!

Ο Εμπορικός Σύλλογος, από την πρώτη μέρα κινήθηκε δυναμικά, κάναμε τρεις συγκεντρώσεις – συνελεύσεις, αλλάαυτοί που πρέπει να μπουν μπροστά, εξακολουθούν να κρύβονται!

Δυστυχώς, έτσι δε γίνεται τίποτα! Ας δουν επιτέλους τι γίνεται κι αλλού! Ας δουν τι και πως γίνεται, και στο Αίγιο, με πόση καθολικότητα, και στην Ιεράπετρα, και στο Ναύπλιο, και αλλού!

 Αν δεν πάμε ΟΛΟΙ μαζί, με τέτοια μαζικότητα και συμμετοχή, δεν έχει κανένα νοημα να γίνονται απλά κάποιες αποσπασματικές κινήσεις! Να μπουν μπροστά οι φορείς, οι αρχές, οι βουλευτές, οι πολιτευτές, οι δήμαρχοι… Που είναι όλοι αυτοί;”

 Αλλού, “τρίζει ο τόπος”!

Η συντονιστική επιτροπή πολιτών και σπουδαστών, που συνεχίζει και την κατάληψη στο Δημαρχείο (και που κάνει συνολικά μεγάλη προσπάθεια με τις όποιες δυνάμεις της, αλλά χωρίς άλλη συμπαράσταση κι αυτή…), υπενθυμίζεται, ανέφερε στη συνέλευση του Σαββάτου, ότι θέλει να προκαλέσει ένα ξεσηκωμό, όμοιο του Αιγίου, όπου χιλιάδες κόσμου διατράνωσαν την Παρασκευή την επιθυμία τους να παραμείνουν τα ΤΕΙ στην πόλη τους, με την δυναμική παρουσία τους που πραγματικά «ακούστηκε δυνατά» Πανελλαδικά. Εκεί όμως κινήθηκαν και κινούνται ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!! Όπως άλλωστε γίνεται κι αλλού, για όλα τα θέματά τους!

 liaoikonomia.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *