‘Αλεξ Ρόντος: Πράκτορας ”ξένης χώρας” και… έμπιστος ενός πρωθυπουργού


Πως δίπλα στον George, ”φύτεψαν” τον Alex… Τα αποδεικτικά στοιχεία

Ως υπουργοί Εξωτερικών (ΥΠΕΞ), GAP και …Ντόρα, γνώριζαν ότι ο Ρόντος εργάζεται γιά δύο ”ξένες χώρες”, αλλά τον διατηρούσαν ως… πρέσβη της ελληνικής Δημοκρατίας!
– Oι καταθέσεις του σ’. .. επιτροπές του Κογκρέσσου στην Ουάσιγκτον και οι ”απόψεις” του γιά το σχέδιο Αννάν.
– ‘Οταν (υφΥΠΕΞ, ΗΠΑ) Μπερνς και Φρίντμαν έβλεπαν την….. (ΥΠΕΞ) Ντόρα στη Νέα Υόρκη, τους συνόδευε -ως άτυπο μέλος της… αποστολής τους(!)- ο ”Ελληνας πρέσβης”… Ρόντος.
– Η ερώτηση σε ενημέρωση του Στέητ Ντηπάρτμεντ, αν ο Ρόντος ”εργάζεται γιά τις ΗΠΑ, μέσα στην αμερικάνικη πρεσβεία (Αθήνα)” και η απάντηση… Ο Αμερικανός ‘Αλεξ Ρόντος ως ”general coordinator on counterterrorism” (Ολυμπιάδα, 2004).
– Οι ”περίεργες” και σκοτεινές επαφές-συνεργασίες με τον άνθρωπο του οικουμ. Πατριαρχείου στις ΗΠΑ.
– Η κοινή συνέντευξη Ρόντου με Ντόρα σε αμερικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο (60 minutes, CBS).
– Η ανάμιξη Ρόντου στο ξεπούλημα περιουσιών Πατριαρχείου Ιεροσολύμων στο -εκβιάζοντα πατριάρχες με ”αναγνώριση”- Ισραήλ.
– Η αρθρογραφία του σε αμερικάνικες εφημερίδες (New York Times) υπέρ άλλων χωρών, με υπογραφή ”πρέσβης της Ελλάδας”.
– Γιατί στα Βαλκάνια τον θεωρούν ”άνθρωπο” των ΗΠΑ, ως…”πρέσβη εκ προσωπικοτήτων” της Ελλάδας.
– Η πρόσφατη ”έκρηξη” Δρούτσα στη Νέα Υόρκη, η σιωπή του πρωθυπουργού και η -”τελευταία στιγμή”- αναβολή της συνάντησης GAP-Σαακασβίλι (Γεωργίας).

www.kalami.us

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

2 Comments

  1. Ανώνυμος

    Γιατί ρε σας φαίνεται παράξενο όλο αυτό το σκηνικό; Όταν ψηφίζατε δεν ξέρατε τι θα κάνει ο ξενογεννημένος; Ο Ροντος την δουλεία του κάνει, το ίδιο και ο ΓΑΠ. Εκτελούν τις οδηγίες των αφεντικών της Παγκοσμιοποίησης. Ο Δρούτσας όμως, νομίζω ότι τώρα αρχίζει και καταλαβαίνει ότι τον θέλανε μόνον για ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟ. Δεν κατάλαβε ότι Υπουργοί Εξωτερικών γίνονται συνήθως μέλλοντες Πρωθυπουργοί ή τουλάχιστον άτομα γνωστά και με κύρος; Δεν διερωτηθεί γιατί τον κάνανε ΥΠΕΧ έτσι στα γρήγορα και χωρίς πίεση; Εδώ η ΝΤΟΡΑ έδωσε Κώλο πού λέει ο λόγος για να γίνει ΥΠΕΧ και αυτό το αρχιδάκι από το πουθενά το κάνανε εν μία νυκτί ΥΠΕΧ!!!! Τόσο μαλάκας είναι πού δεν διερωτήθηκε, τι έγινε ρε παιδιά, στέρεψε η χώρα από διπλωμάτες και μου έδωσαν το ΥΠΕΧ; Αλλά τόσο μυαλό φαίνεται ότι χρειάζεται σήμερα κάποιος για να γίνει Υπουργός….

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *