ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ στο θρίλερ της εξαφάνισης του Β. Γιακουμάκη

Νέα διάσταση στο θρίλερ της εξαφάνισης και του θανάτου του 20χρονου φοιτητή δίνει κατάθεση ενός συμφοιτητή του, σύμφωνα με την οποία τα ίχνη του Βαγγέλη Γιακουμάκη είχαν χαθεί το βράδυ, πριν τη μοιραία ημέρα της εξαφάνισής του.

Μάλιστα όπως κατέθεσε ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής, σε κατ’ ιδίαν συνάντηση, του είχε εκμυστηρευθεί ότι «ο Βαγγέλης Γιακουμάκης το προηγούμενο βράδυ της εξαφάνισής του είχε αναχωρήσει από το δωμάτιο του με άγνωστο προορισμό κι επέστρεψε στην σχολή του, το πρωί της μοιραίας ημέρας» .

Αξιωματικοί της αστυνομίας που χειρίζονται την υπόθεση επισημαίνουν πως αν επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο δημιουργούνται νέα ανατρεπτικά δεδομένα αφού εκτιμάται ότι η πολύωρη απουσία του 20χρονου έχει πιθανότατα άμεση σχέση και με την απόφαση του να προχωρήσει λίγες ώρες αργότερα στο απονενοημένο διάβημα!

Μέχρι προ μερικών 24ωρων υπήρχε η εικόνα ότι ο σπουδαστής είχε διανυκτερεύσει το προηγούμενο βράδυ στο δωμάτιό του και την επόμενη ημέρα πριν εξαφανισθεί, ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα του με μαθήματα και φαγητό στην σχολή.

Όμως σε μία από τις τελευταίες καταθέσεις στην ΕΛ.ΑΣ., ένας συμφοιτητής του επικαλέσθηκε συζήτηση που είχε τις πρώτες ημέρες της εξαφάνισης του 20χρονου με τον διευθυντή της σχολής, ο οποίος έχει πλέον απομακρυνθεί ύστερα από εσωτερική έρευνα. Ο πρώην διευθυντής φέρεται να του είπε ότι «εσύ δεν ξέρεις ότι ο Βαγγέλης δεν είχε γυρίσει στο δωμάτιο του το προηγούμενο βράδυ κι επέστρεψε μόνος στις επτά το πρωί στην Σχολή» .

Μετά την κατάθεση του 20χρονου εκλήθη από την ΕΛ.ΑΣ. μόνο ο αποχωρήσας διευθυντής της Σχολής ο οποίος ωστόσο αρνήθηκε ότι είχε πει κάτι τέτοιο για διανυκτέρευση του 20χρονου εκτός του εκπαιδευτικού ιδρύματος. Ωστόσο αναμένεται γι αυτή την νέα «διάσταση» της υπόθεσης να κληθούν να καταθέσουν στον δικαστικό λειτουργό κι οι φύλακες της Γαλακτοκομικής Σχολής καθώς κι άλλα πρόσωπα.

Παράλληλα, αναμένονται και τα αποτελέσματα από τις αναλύσεις κλήσεων του 20χρονου την κρίσιμη χρονική περίοδο και στοιχεία σχετικά με το αν φαίνονται τηλεφωνικές επαφές του κι από ποιες κεραίες κινητής τηλεφωνίας το ξημέρωμα της προηγούμενης ημέρας.

Το Βήμα

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *