Κ. ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ: «ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΑΜΕ ΝΑ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ»

ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΙΑ «ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ;;;»

Οι νέοι αγρότες αποτελούν το μέλλον της χώρας μας, υποστήριξε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας. Μιλώντας σε Ημερίδα με θέμα «Αγροτική επιχειρηματικότητα και Αγροτοτουρισμός» υποστήριξε ότι «σταματήσαμε να παράγουμε και συνηθίσαμε να εισάγουμε προϊόντα».
Ο Κ. Παπούλιας επεσήμανε ότι το γεγονός ότι δεν παράγουμε αρκετά προϊόντα σε συνδυασμό με την κακοδιαχείριση των πόρων στη χώρα μας έπληξαν την αγροτική οικονομία και….
γενικότερα την Ελλάδα.

Υπογράμμισε ότι οι νέοι αγρότες είναι το μέλλον του τόπου και τους προειδοποίησε ότι θα ακολουθήσουν δύο δύσκολα χρόνια. “Εσείς είστε η ελπίδα για την ανάπτυξη της αγροτικής οικονομίας και της χώρας μας. Μόνο με την παραγωγή αγροτικών προϊόντων θα βγει η χώρα μας από την κρίση”, υποστήριξε.

Την Ημερίδα οργάνωσε η Ένωση Νέων Αγροτών με θέμα “Αγροτική επιχειρηματικότητα και Αγροτοτουρισμός”.

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστας Σκανδαλίδης στο χαιρετισμό του επισήμανε ότι πρέπει να ενισχύσουμε το ρεύμα επιστροφής νέων ανθρώπων στην ύπαιθρο και ήρθε η ώρα να κάνουμε και νέους αναδασμούς ώστε εκατομμύρια στρέμματα που είναι σήμερα καταπατημένα ή χέρσα να μπουν στην παραγωγική διαδικασία.

Είπε ακόμη, ότι οι συνεταιρισμοί αποτελούν παράδειγμα προς αποφυγή. Γι΄αυτό είναι αναγκαία η ανασυγκρότησή τους και η ανάπτυξή τους γιατί χωρίς αυτούς η Ελλάδα δεν μπορεί να επιβιώσει.

ΠΡΕΖΑ TV

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *