Ψάχνουν την άκρη στην περίεργη ληστεία στην Νέα Αλικαρνασσό

Τα στοιχεία εκείνα που θα ρίξουν φως στην περίεργη υπόθεση αρπαγής τσάντας που περιείχε σχεδόν 5.000 ευρώ αναζητά από χτες το μεσημέρι η υποδιεύθυνση ασφάλειας Ηρακλείου…

Η αρπαγή της τσάντας έγινε στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού στις 12:30 χτες το μεσημέρι όταν έξω από υποκατάστημα τράπεζας της περιοχής έφτασε ένας μεγάλος σε ηλικία άνθρωπος με ένα μηχανάκι προκειμένου προκειμένου να προχωρήσει σε κατάθεση του χρηματικού ποσού.


Την ώρα όμως που κατέβαινε από το μηχανάκι, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, εμφανίστηκαν δύο άτομα με μία μηχανή χωρίς αριθμό κυκλοφορίας και φορώντας κράνη, ο ένας κατέβηκε, πλησίασε τον ηλικιωμένο, χωρίς να κρατά κανένα όπλο και χωρίς να τον χτυπήσει, του άρπαξε την τσάντα με τα λεφτά, ανέβηκε στη μηχανή που τον περίμενε ο συνεργός του και εξαφανίστηκαν.

Χωρίς καμία άσκηση βίας αλλά με μόνο στοιχείο αυτό του αιφνιδιασμού και του εκφοβισμού, μέρα μεσημέρι στη μέση της Νέας Αλικαρνασσού, οι δύο κουκουλοφόροι κατάφεραν να αρπάξουν την τσάντα με τα λεφτά, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες. 

Αμέσως ο ηλικιωμένος ενημέρωσε τους δικούς του ανθρώπους και μία ώρα αργότερα περνούσε το κατώφλι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου προκειμένου να κάνει τη σχετική καταγγελία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα χρήματα αυτά δεν ήταν δικά του και δεν τα είχε σε τσάντα που να φαίνεται ότι μεταφέρει χρήματα, αλλά σε μία τσάντα που έμοιαζε ότι μεταφέρει κάτι εντελώς διαφορετικό. 

Από εκείνη την ώρα οι διωκτικές αρχές διερευνούν όλα τα σενάρια ενώ ο ηλικιωμένος άνδρας έδωσε κατάθεση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η αρπαγή της τσάντας, μπροστά από τα πόδια στου στο μηχανάκι, έξω από την τράπεζα.
http://prismanews.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *