ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΕΤΑΙΡΟΥΣ, ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ!

Η είσοδος της Ελλάδας στην ευρωζώνη το 2002 ήταν “στημένη” κι έγινε με ύποπτο τρόπο και πλαστογράφηση στοιχείων από τον αρχιπροδότη Σημίτη. Οι μόνοι ευνοημένοι από αυτήν την ιστορία ήταν οι τράπεζες και οι τραπεζίτες που δανείζονταν με 1,5% και δάνειζαν μέχρι και με 25%!

Οι Ευρωπαίοι “εταίροι” μας, μετά την πτώση της δωσίλογης συγκυβέρνησης των Σαμαροβενιζέλων, όπως φαίνεται σπρώχνουν την Ελλάδα, με μπροστάρη την Γερμανία και με μοχλό την ΕΚΤ, όλο και πιο κοντά στην οικονομική ασφυξία.

Πιέζουν ασφυκτικά προκειμένου η ελληνική κυβέρνηση να υπαναχωρήσει των θέσεων της και να συμβιβαστεί υπογράφοντας ένα νέο μνημόνιο και πιθανώς αποδεχόμενη την έλευση της τρόικας για αξιολόγηση της ελληνικής οικονομίας.

Η χώρα όμως δεν αντέχει άλλο. Χωρίς δημοσιονομική κυριαρχία έχουν ήδη “στραγγαλιστεί” οι επενδύσεις στο χώρο της άμυνας, της υγείας, της ασφάλειας και γενικά σε όλους τους τομείς του δημόσιου βίου με αποτέλεσμα να έχει υπονομευθεί ολόκληρος ο κοινωνικός ιστός.

Αυτό καταγράφεται σε συνέντευξή του Α.Τσίπραστο Spiegel όπου λέει χαρακτηριστικά:

“Αν προχωρούσαμε σε δημοψήφισμα αύριο με την ερώτηση, “θέλετε την αξιοπρέπειά σας ή τη συνέχιση μιας αναξιοπρεπούς πολιτικής”, τότε όλοι θα επέλεγαν την αξιοπρέπεια, ανεξαρτήτως των δυσκολιών που θα συνόδευαν αυτή την απόφαση”

Υπηρετώντας, ως πρώτος υπηρέτης που είναι, τον Ελληνικό λαό, μίλησε σωστά αλλά δεν αρκεί αυτό. Πρέπει να προχωρήσει σε έργα. Πολλοί, μεταξύ των οποίων και ο Βαρουφάκης, λένε  πως υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο το οποίο οδηγεί σε έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *