Για ακόμη ένα Σάββατο δεν έλειψαν οι ‘’στραβές’’

Αν και για ακόμη ένα Σάββατο δεν έλειψαν οι ‘’στραβές’’, πολλά σημεία από νωρίς που δέχθηκαν ποντάρισμα από τους παίκτες, επαληθεύτηκαν. Η εικόνα χάλασε στους βραδινούς αγώνες, με χαρακτηριστικότερα παραδείγματα τις Γιουβέντους, Ρεάλ Μαδρίτης και Παναθηναϊκό, που έστειλαν αρκετά στοιχήματα στον κουβά. Στα αγωνιστικά, ξεχωρίζει το τεράστιο διπλό της Ντόρτμουντ με 3-1 στο Μόναχο επί της Μπάγερν, που πιστοποίησε ότι η ομάδα δεν έχει αντίπαλο στη φετινή Bundesliga και θα αναδειχθεί πανάξια πρωταθλήτρια Γερμανίας. Πάμε στα σημερινά, όπου μπροστά μας έχουμε ένα μεγάλο κουπόνι, με…
 πάρα πολλές ευκαιρίες για τους παίκτες.

Για σήμερα κρατήσαμε αρκετά σημεία, επιλέγοντας να ρισκάρουμε αρκετά. Στα πιο “φυσιολογικά”, παιχνίδια της κατηγορίας “Mονά” στο site μας, πάμε με το διπλό της Μαρσέιγ στην έδρα της Νανσί. Η γηπεδούχος συνηθίζει να δέχεται εύκολα γκολ και εν τέλη να χάνει σε αρκετά εντός έδρας παιχνίδια, ενδεικτικό και το ρεκόρ της με 5-1-6. Σήμερα αναμένουμε τη Μαρσέιγ σοβαρή και εύκολα ή δύσκολα να φεύγει με το τρίποντο. Η απόδοση που παίζεται το διπλό στους bookmakers του διαδικτύου κυμαίνεται στο 2.00-2.10.

Συνεχίζουμε με ένα ακόμη διπλό στην ίδια απόδοση, αυτό της Ίντερ. Μετά την ήττα από τη Μπάγερν με 0-1 για το Τσάμπιονς Λιγκ καλείται να συνέλθει άμεσα και να φύγει με τους τρεις βαθμούς από την έδρα της Σαμπντόρια, ώστε να μη μείνει ακόμη πιο πίσω στη μάχη του τίτλου. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, έχοντας κερδίσει στις εννιά από τις τελευταίες ένδεκα αναμετρήσεις. Η απόδοση του διπλού από 2.00 και πάνω είναι ξεκάθαρο value bet.

Τέλος, πολύ καλή επιλογή θεωρούμε και τον άσσο με Draw No Bet της φορμαρισμένης Σανταντέρ που υποδέχεται τη “κουρασμένη” Βιγιαρεάλ μετά τη προ τριών ημερών αναμέτρησή της με τη Νάπολι. Οι αποδόσεις του DNB είναι γύρω στο 2.10, ενώ τον άσσο μπορείτε να τον βρείτε και πάνω από 3.00! Καλή επιτυχία σε ότι κι αν επιλέξετε!

Για περισσότερες προτάσεις και αναλύσεις επισκεφθείτε το site μας.

http://www.betarades.gr/

Προγνωστικα Στοιχηματος – Panionios Olympiakos Live

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

2 Comments

  1. Ανώνυμος

    γιατι δεν μιλαει κανενας για το στημενο διπλο του Ψωμιαδη στηνΤουμπα τοσο πολυ φοβαστε?και συ ρε πεταμενε ζαγορακη με τετοια κριση σφυρα πιο δυνατα να τα παρουμε και εμεις!!Μην εισαι μοναχοφαης!!Αρα εισαγγελεας που σου χρειαζεται,τρυπιε ε τρυπιε!!!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *