Αέραααααααααααααααα και σας φάγαμε Γερμαναράδες.

Του Θόδωρου Κατσανέβα

Δύο εναλλακτικά σχέδια για να έχουμε καλύτερη μεταχείριση από τους ευρωνταβατζήδες

“Τα δάνεια του ανθρώπους δούλους ποιεί” . Τη γνωστή αυτή ρήση πρωτοειπομένη από τον αρχαίο Έλληνα φιλόσοφο Μαίανδρο, εμμέσως πλην σαφώς, υπενθύμισε ο….
Υπουργός του Μνημονίου Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος δήλωσε στη Βουλή ότι :

«Γνωρίζω εκ των προτέρων ότι θα δεχθούμε σκληρή κριτική και θα διατυπωθούν μαξιμαλιστικές προσεγγίσεις. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα καλύτερο. Δεν αποφασίζουμε μόνοι μας. Ήδη και αυτά η Τρόικα τα δέχεται με το ζόρι… Καλώ  όσους συναδέλφους μου διαφωνούν να με συνοδεύσουν στη διαπραγμάτευση με την Τρόικα για να τη μεταπείσουμε».

Για την επίτευξη του ως άνω στόχου, για να μεταπειστεί δηλ. η Τρόικα για μια ποιο  ευνοϊκή μεταχείριση της χώρας μας από το Δ’ Ράϊχ,  εκπονούνται δύο σχέδια. Το πρώτο, προβλέπει τη συγκρότηση μιας ειδικής εθνικής αντιπροσωπείας από τα κυβερνητικά και τα αντικυβερνητικά ευρωλαγνικά κόμματα. Η οποία θα μεταβεί στο Βερολίνο και θα προσφέρει καλαθάκια από ελιές, φέτα, χωριάτικο ψωμί, ούζο και άλλα εδέσματα της πατρώας γης και με γαλιφιές και τσαλιμάκια θα πείσει τους ευρωνταβατζήδες να δείξουν έλεος για τη φτωχή πλην έντιμο Ελλάδα. Η ευρωλαγνική εθνική αντιπροσωπεία θα άδει άσμα που θα τιτλοφορείται «Ευρώ, ευρώ, σε υμνούμε λατρευτά», εμπνευσμένο από το γνωστό παλαιομοτίβο «Ελιά, ελιά και Κώτσο Βασιληά».

Το δεύτερο σχέδιο, έχει προταθεί από παλικαράδες της αντιπολίτευσης η οποία ως γνωστόν πρόσφατα ξεκαθάρισε ότι το ευρώ είναι το εθνικό μας νόμισμα.  Σύμφωνα λοιπόν με τους αντιπολιτευόμενους λεβέντες,  προτείνεται να συγκροτηθεί στρατιωτικό άγημα υπό την ηγεσία κομματικών στελεχών ένθεν και ένθεν της Βουλής, ενδεδυμένο με πλήρη εξάρτηση, κράνη, παλάσκες, τουφέκια και ξιφολόγχες. Το λεβεντοειδές άγημα θα εισβάλλει στην Μπούντεσταγκ στο Βερολίνο κραυγάζοντας  «αέρα και σας φάγαμε», με συνέπεια να πανικοβληθούν οι ευρωνταβατζήδες και να δεχτούν να μας δανείζουν εσαεί και αδιαλείπτως με ατέλειωτα ευρουλάκια, χωρίς Μερκελικές Μνημονικές σαχλαμάρες.

Τα δύο σχέδια μελετώνται επισταμένως από υψηλά κλιμάκια της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης.

http://freepen.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *