Αυτά είναι τα έξι πράγματα που λατρεύουν οι άνδρες να τους κάνουν οι γυναίκες αλλά δεν τα παραδέχονται

Είναι γνωστό σε όλους μας πως οι άνδρες θέλουν να κρύβονται πίσω από τα συναισθήματά τους και να μην εκδηλώνουν όσα πράγματα κάνουν οι γυναίκες και οι……

ίδιοι λατρεύουν. Αν θέλετε να του χαϊδέψετε του κεφάλι την ώρα που οδηγεί και δεν τολμάτε, καθώς φοβάστε πως την αντίδρασή του, ίσως ήρθε ο καιρός να το κάνετε άφοβα… Είναι κάτι που θα απολαύσει ανεξάρτητα αν στο εκφάσει ποτέ.

Δείτε ποιες είναι οι συνήθειες των γυναικών που αρέσουν στους άνδρες αλλά δεν το λένε…

1. Οταν βάζετε το κεφάλι σας στο στήθος του για να ξαπλώσετε
Είτε είστε στον καναπέ και βλέπετε μαζί τηλεόραση, είτε είστε ξαπλωμένοι μετά από μια δύσκολη μέρα, για τον άντρα αυτή η κίνηση του φαίνεται πως τον κάνει να νιώθει κυρίαρχο. Ο άντρας -και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ- θέλει να νιώθει προστατευτικός και αυτή η στάση δείχνει ότι στην αγκαλιά σας είστε ασφαλείς.

2. Όταν του στέλνετε πρώτη μήνυμα

Στους άνδρες αρέσει να δείχνετε το ενδιαφέρον σας. Είτε αυτό μεταφράζεται με μία αγκαλιά ή με ένα μήνυμα που θα στείλετε εσείς πρώτη. Προσοχή όμως μην το παρακάνετε.

3. Όταν του λέτε ότι τον εκτιμάτε

Σύμφωνα με το Queen.gr, οι άνδρες νιώθουν πολύ όμορφα όταν τους θαυμάζετε και τους σέβεστε. Μάλιστα, καλό είναι να το δείχνετε συχνά ακόμα και να το λέτε, γιατί έτσι γοητεύονται.

4. Οταν τον χαϊδεύετε στα μαλλιά την ώρα που οδηγεί
Την επόμενη φορά που θα είστε στο αυτοκίνητο δοκίμαστε το. Πλησιάστε τον, απλώστε το χέρι σας και χαϊδέψτε του τα μαλλιά. Εγγυημένα θα εμφανιστεί ένα χαμόγελο ευτυχίας στο πρόσωπό του.

5. Οταν του στέλνετε μήνυμα την ώρα που είστε έξω με τους φίλους σας

Την ώρα που είστε έξω και πίνετε ένα χαλαρό ποτάκι με τους φίλους, πάρτε το κινητό και στείλτε του ένα μήνυμα. Με αυτή την κίνηση θα δείξετε ότι τον σκέφτεστε ακόμα και όταν περνάτε καλά μακριά του.

6. Οταν είστε εκδηλωτικές και τρυφερές

Δεν χρειάζεται να κρεμιέστε από πάνω του σε δημόσιους χώρους, αλλά τα μικρά πράγματα είναι που μετράνε. Πιάστε το χέρι του ενώ περπατάτε ή αγκαλιάστε τον όταν περιμένετε την ουρά στο σινεμά. Θα καταλάβει ότι είστε υπερήφανες για εκείνον.

Πηγή: iefimerida.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *