Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΕΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ «ΓΑΛΛΟΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΙ»….

Ενδεικτικό είναι πως μόνο μέσα σε ένα έτος, το 2008 πραγματοποίησε 112.716 νέες προσλήψεις, ενώ και στο πρώτο εξάμηνο του 2009 πρόλαβε να εγκρίνει άλλες 65.061 θέσεις. Συγκριτικά μάλιστα με το….
αντίστοιχο διάστημα του πρώτου εξαμήνου του 2008, παρατηρήθηκε αύξηση 35,2% στον αριθμό των προσλήψεων.

Και δεν φτάνει μόνο αυτό. Ο Δντής του γραφείου τύπου του κ. Υπουργού , υπέβαλε την παραίτησή του για ατασθαλίες χρηματικές στις προσλήψεις, ενώ ο υπουργός δήλωσε ότι δεν αντελήφθη τίποτε!
Δηλαδή εδώ έχουμε μια παράνομη και αντισυνταγματική διασπάθιση δημοσίου χρήματος, απροσδιόριστου μεγέθους αφού οι δαπάνες για πληρωμές μισθών και συντάξεων ξεπέρασαν τα 27 Δις. Ευρώ ,και όλοι σιωπούν.

Και ΚΑΝΕΙΣ(;) δεν κατηγορείται και κανείς δεν τιμωρείται!!!
αντίθετα σήμερα, κατηγορούμε τον Παπακωνσταντίνου, γιατί..πιθανόν να μην εισέπραξε το κράτος ..120.000 !!! χιλ. ευρώ από την περίφημη λίστα Λαγκάρντ, για την ‘’άφιξη’’ της οποίας και τον τρόπο παράδοσής της, ασχολήθηκαν πολλά πρόσωπα των Γαλλικών Μυστικών Υπηρεσιών και Γαλλοσπουδαγμένοι πολιτικοί, ώστε να έχουμε ένα αποτέλεσμα ανάλογο της περιπτώσεως Στρος Καν.

Αλήθεια, ποιοι είχαν επαφές με τις μυστικές υπηρεσίες της Γαλλίας, ψάχνοντας για Έλληνες τρομοκράτες πολιτικούς; Ποιους τιμούσε η ηγεσία της Γαλλίας;
Βέβαια εδώ, το κίνητρο ήταν η πλήρης πολιτική ‘’θανάτωση’’ του Πασόκ και του περιβάλλοντος Γιώργου Παπανδρέου.
Ποια η ‘’σχέση’’ τους με τη λίστα Λαγκαρντ;

Αναγνωστης

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *