ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ! ! ! ! ΥΠΟΨΗΦΙΑ Η ΑΛΕΞΙΑ ΕΒΕΡΤ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ

Εάν η πληροφορία που δημοσίευσε η ηλεκτρονική σελίδα του Βήματος ευσταθεί, τότε όχι μόνο η ΝΔ θα έχει σοβαρό πρόβλημα στην Αθήνα, αλλά θα έρθουν τα πάνω – κάτω λόγω της δημοφιλίας που έχει η κόρη του πρ. προέδρου της ΝΔ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ (εδώ), η Αλεξία Έβερτ θα…
προταθεί για το Δήμο της Αθήνας από το νέο κόμμα των Πολύδωρα, Ζώη «Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό»!
Με δεδομένη την αναβλητικότητα -για πολλούς δυστοκία εξεύρεσης αξιόπιστου υποψηφίου- του Μεγάρου Μαξίμου να κλείσει τον φάκελο «υποψήφιος στο Δήμο Αθηναίων», ήδη ετοιμάζεται μια….
κίνηση έκπληξη στα δεξιά της ΝΔ.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε μια εσωτερική σύσκεψη στην «Ένωση», η οποία δεν έχει κανένα πρόβλημα και είναι έτοιμη να συνεργαστεί ακόμα και με τους κκ. Γ. Καρατζαφέρη, Β. Μαρκεζίνη και Φρ. Φράγκο, όπως είπε χθες στο Βήμα fm ο κ. Πολύδωρας, κατατέθηκε προ ημερών μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα πρόταση.

Σε αυτή την σύσκεψη, ο κ. Ζώης φέρεται να έχει προτείνει να γίνει προσέγγιση με την κυρία Αλεξία Έβερτ, κόρη του αείμνηστου Μιλτιάδη Έβερτ, ιστορικού ηγετικού στελέχους της ΝΔ και προέδρου του κόμματος την περίοδο 1993-1996, για να βολιδοσκοπήσουν προθέσεις.

Αναμφίβολα πρόκειται για ένα πρόσωπο, όπως λένε στο εσωτερικό του κόμματος του κ. Πολύδωρα, που θα προκαλέσει μεγάλη συζήτηση, εάν αποφασίσει να είναι υποψήφια δήμαρχος Αθηναίων, καθώς θα δημιουργήσει θετικό αντίκτυπο στο εσωτερικό της δεξιάς. Και αυτό, διότι φέρει ένα βαρύ φορτίο, λόγω του ονόματός της που έχει ιστορικότητα, είναι γυναίκα και είναι δραστήρια.

Μάλιστα, γνώστες του παρασκηνίου μιλάνε με βεβαιότητα, ότι η ίδια φαίνεται –με βάση τις πληροφορίες που έχουν- να επιθυμεί να στρατευθεί και να αναμειχθεί με τα κοινά ειδικά στον Δήμο Αθηναίων, όπου η ΝΔ έχει μεγάλο πρόβλημα.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *