Τι δήλωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης μετά το Κυβερνητικό Συμβούλιο – ΒΙΝΤΕΟ

Οι υπουργοί στις τοποθετήσεις τους επικρότησαν το σημαντικό βήμα που έγινε με την απόφαση της Παρασκευής , όπου για πρώτη φορά μια ελληνική κυβέρνηση διαπραγματεύεται και κερδίζει σημαντικά οφέλη. Το κυβερνητικό συμβούλιο ασχολήθηκε εκτενώς και με το ζήτημα του σχεδίου μεταρρυθμίσεων που θα
κατατεθεί προς το Eurogroup από την κυβέρνηση.

«Συνεχίζουμε με την ίδια αποφασιστικότητα και νηφαλιότητα, πιστοί στη λαϊκή εντολή. Η ελληνική κυβέρνηση συνεχίζει τη διαπραγμάτευση για να ανακτήσει ο ελληνικός λαός την αξιοπρέπειά του» σημείωναν κυβερνητικές πηγές μετά τη λήξη του κυβερνητικού συμβουλίου.

“Είμαστε σε πλήρη συνεννόηση με τους εταίρους και κάνουμε εντατική δουλειά το Σαββατοκύριακο ώστε την Δευτέρα να είμαστε έτοιμοι” τόνισε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στο περιθώριο της συνεδρίασης του Κυβερνητικού Συμβουλίου.

Ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, συνομιλώντας με τους δημοσιογράφους σε μια ανάπαυλα της συνεδρίασης, η οποία ξεκίνησε λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου, ανέφερε ότι η κυβέρνηση έχει με μια μεγάλη λίστα μεταρρυθμίσεων από την οποία θα στείλει ένα μέρος.

Σε ερώτηση για τον αν επρόκειτο να καθυστερήσει η συνεδρίαση, απάντησε με χιούμορ: “Να μην συζητήσουμε και εμείς, μόνο ο Σόιμπλε θα μιλάει;

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *