Σεραφείμ Πειραιώς, δεν ήξερες ότι είχε διαταχθεί εισαγγελική έρευνα κατά του Δ. Κοντομηνά, όταν τον τιμούσες???

by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης


 ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ – ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ  — ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ, ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΘΑΜΩΝΑΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ «ΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΛΑΣΧΗΣ» ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟ 1999????

  — Σε συνέχεια της….
ανάρτησης Σεραφείμ (Πειραιώς)??… Τον Κοντομηνά και τους λοιπούς χρηματοδότες, ως μη μασόνο τον τίμησες με τον Άδωνις???έχουμε και το συμπληρωματικά στοιχεία:

  1.– Ότι ο Δημήτρης Κοντομηνάς, έχει εισπράξει τίτλο και από τον Βαρθολομαίο Κωνσταντινούπολης.

  2.– Ότι το 1999 ήταν υποψήφιος πρόεδρος της μασονικής «Αθηναϊκής Λέσχης» όπως καταγράφηκε στο ντοκουμέντο που αναδημοσιεύουμε από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 21 Φεβρουαρίου 1999. Οπότε Σεραφείμ, ότι και να πεις, βαμμένη την έχεις, αφού την Αθηναϊκή Λέσχη, την ξέρεις απ΄ έξω κι΄ ανακατωτά.

  3.– Όμως το μεγάλο ερώτημα, που διατύπωσα στην αρχική ανάρτηση, «για το τι συμβαίνει και μαζεύει συγχωτοχάρτια και πιστοποιητικά χριστιανοσύνης ο Κοντομηνάς» μου το έδωσε μια ανάρτηση της 29-08-2013 του  directNEWS.grπου λέει μας:

  — ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

  — Έρευνα σε βάρος του επιχειρηματία, Δημήτρη Κοντομηνά έχει διατάξει η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας, για σκάνδαλο δωροδοκίας…
kontominas dimitris
κυβερνητικών αξιωματούχων στα Σκόπια καθώς και για συνέργεια σε ξέπλυμα μαύρου χρήματος.
— Η έρευνα διεξάγεται από την εισαγγελέα Ευγενία Κυβέλου κάτω από απόλυτη μυστικότητα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του directnews.gr, ο Έλληνας επιχειρηματίας έχει ήδη κληθεί με την ιδιότητα του «υπόπτου» για την παροχή έγγραφων εξηγήσεων.
— Αφορμή για την επέμβαση της Δικαιοσύνης υπήρξε επίσημο έγγραφο του υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ (Τμήμα Απάτης) για χορήγηση δικαστικής συνδρομής από τη χώρα μας.
Σύμφωνα με το έγγραφο αυτό, πολιτικοί των Σκοπίων την περίοδο 2005 – 2006, φέρεται να χρηματίστηκαν με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ από την Ουγγρική εταιρεία Magyar Telekom που είναι θυγατρική της Γερμανικής Deutsche Telekom, με στόχο τη διατήρηση του μονοπωλίου στην τηλεπικοινωνιακή αγορά της γειτονικής χώρας και την απόκτηση εμπιστευτικών κρατικών πληροφοριών.
Οι πληρωμές των κυβερνητικών αξιωματούχων, όπως αναφέρουν τα αμερικανικά έγγραφα, συγκαλύφθηκαν μέσω πλαστών εγγράφων και εικονικών συμφωνιών.
Δύο από τις εταιρείες που φέρεται να χρησιμοποιήθηκαν για τις δωροδοκίες των πολιτικών στα Σκόπια είναι η Chaptex και η Cosmotelco, ιδιοκτήτης των οποίων είναι ο Δημήτρης Κοντομηνάς.
Ειδικότερα, για την συγκάλυψη των πληρωμών χρησιμοποιήθηκαν συμβάσεις παροχής υπηρεσιών μεταξύ των εταιρειών του Έλληνα επιχειρηματία και της Magyar Telekom, τις οποίες οι αμερικανικές αρχές θεωρούν εικονικές.
Το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ παρενέβη ζητώντας από την Ελλάδα δικαστική συνδρομή, επειδή τόσο η Magyar Telekom όσο και η Deutsche Telekom είναι εισηγμένες στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και είναι υποχρεωμένες να συμμορφώνονται με τους σχετικούς αμερικανικούς νόμους.
Ήδη, στις ΗΠΑ οι δύο εταιρείες αναγκάστηκαν να έρθουν σε «συμβιβασμό» με το Αμερικανικό Δημόσιο καταβάλλοντας ως αποζημίωση περίπου 150 εκατομμύρια ευρώ.

  — Αρνείται τις κατηγορίες

ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ – ΔΩΡΟΔΟΚΙΑΣύμφωνα με πληροφορίες του directnews.gr, η εισαγγελέας Ευ. Κυβέλου, στα πλαίσια της προκαταρκτικής εξέτασης που διεξάγει, έχει ζητήσει ήδη από το υπουργείο Δικαιοσύνης των Σκοπίων όλα τα σχετικά έγγραφα, με σκοπό την πλήρη διελεύκανση της υπόθεσης.
Πάντως, ο Δ. Κοντομηνάς στις έγγραφες εξηγήσεις που κλήθηκε να δώσει, αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή του στη δωροδοκία των Σκοπιανών αξιωματούχων και υποστηρίζει, ότι η εταιρεία συμφερόντων του Chaptex παρείχε μόνο συμβουλευτικές υπηρεσίες στην Magyar Telekom και ενήργησε με απόλυτα νόμιμες και διαφανείς διαδικασίες.
Όπως υποστηρίζει η Chaptex, ουδέποτε χρησιμοποιήθηκε για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και οι κατηγορίες που  αποδίδονται είναι σκόπιμες και κατασκευασμένες.
Τις κατηγορίες αρνούνται επίσης στις έγγραφες εξηγήσεις τους και οι συνεργάτες του επιχειρηματία, Σταύρος Σταυρίδης και Μιχάλης Κεφαλογιάννης οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στο ίδιο σκάνδαλο.

Πονηρέ παπά…. Κι΄ ας έχει ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ ο φίλος σου. Αν πάει στις ΗΠΑ, τον βλέπω να επιστρέφει με βραχιολάκια…. Τότε να δούμε πως θα μετατρέψεις σε μυστικά πρωτόκολλα τα βραβεία σου. Έεεεε ρε, κρατικοεκκλησιαστικά γλέντια που έχουν να γίνουν και τώρα και όταν θα διεκδικηθεί η αρχιεπισκοπή. Στον Πειραιώς???… Στον Δημητριάδος???… Στον Αλεξανδρουπόλεως???… Θου Κύριε, φυλακή τω στόματί μου!!!!

http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/a

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *