Η.Κασιδιάρης: “Περιμένω τον Α.Σαμαρά στη Βουλή και τότε θα δείτε τι βίντεο υπάρχουν”

Νέα οπτικοακουστικά ντοκουμέντα που καταδεικνύουν την συνωμοσία που στήθηκε σε βάρος των ηγετικών στελεχών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή είναι πολύ πιθανόν να υπάρχουν και να έρθουν στο φως της δημοσιότητας το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα υπονόησε ο εκπρόσωπος και βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή Ηλίας Κασιδιάρης
στην διακαναλική συνέντευξη που έδωσε το κόμμα πριν λίγο με παρόντες τον ίδιο και τους βουλευτές Ηλία Παναγιώταρο και Ελένη Ζαρούλια.

Και αφού διευκρίνησε ότι “Εγώ δεν δίνω τα βίντεο στην δημοσιότητα, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν καταγραφές” προκάλεσε ευθέως τον πρωθυπουργό Α.Σαμαρά να έρθει να τον αντιμετωπίσει στην Βουλή για να έρθει αντιμέτωπος με αποκαλύψεις “Που θα ρίξουν την κυβέρνησή του και θα έρθει αντιμέτωπος με ντοκούμέντε που βέβαια δεν θα έχουνε φέρει εμείς στην δημοσιότητα”.

Την ίδια στιγμή όχι απλώς απέφυγε να δώσει κάποια “γραμμή” για υπερψήφιση κάποιον από τους Γ.Καμίνη και Γ.Σακελλαρίδη, ενώ χθες είχε επιτεθεί μόνο κατά του Γ.Καμίνη, αλλά απέρριψε σαφώς την πιθανότητα υπερψήφισης ΓΣακελλαρίδη και Ρ.Δούρου στην περιφέρεια.

Είναι σαφές ότι η απειρία του “μικρού” Γ.Σακελλαρίδη που βιάστηκε χθες να ζητήσει τις ψήφους των απλών ψηφοφόρων του κόμματος επιτιθέμενος ταυτόχρονα (!) στη “νεοναζιστική” Χρυσή Αυγή θα του στοιχήσει. Μικρός είναι, θα μάθει αλλά “κλωτσήσε” μια προίκα της τάξεως του 16,5%, όπως φαίνεται και παίρνει και στο λαιμό του τη Ρ.Δούρου…

Η παρουσία των τριών βουλευτών ήταν γενικά καλή. Και ήταν πειστικοί και αυθόρμητοι, όπως πάντα.

Τα βασικά σημεία της συνέντευξης:

– Τα ποσοστά που πήρε ο Λαϊκός Συνδεσμος-Χρυσή Αυγή, είναι μόνο η αρχή και όχι η οροφή. Θα περάσουν πολλά χρόνια πριν δούμε την οροφή των ποσοστών του κόμματος.

– Αυτό το τσίρκο που έκαναν έξω απο τη ΓΑΔΑ σε βάρος μας δεν τόλμησαν καν να το κάνουν στους τρομοκράτες των Πυρήνων και του Επαναστατικού Αγώνα. Εμείς δεν σπάσαμε, όμως. Οχι γιατί είμαστε κάτι ο ιδιαίτερο, αλλά γιατί είμαστε Έλληνες και θα πάμε τον αγώνα μέχρι το τέλος. Αν αυτό γινόνταν στον Σαμαρά ή στον Βενιζέλο θα είχαν αυτοδιαλυθεί…

– Το βίντεο Μπαλτάκου συμπεριλαμβάνεται στην δικογραφία που εχει σχηματίσει το ΕΔΑΔ ως νόμιμο αποδεικτικό στοιχείο αντίθετα από εδώ

– Με την Ρωσία θεωρούμε ότι πρέπει να πραγματοποιήσουμε άμεσα γεωστρατηγική προσέγγιση. Πρέπει να συνεργαστούμε στενά στους τομείς της ενέργειας, της άμυνας, της οικονομίας. Η επίσκεψη των βουλευτών Α.Ματθαιόπουλου και της κυρίας Ελένης Ζαρούλια και η συνάντησή τους με τον σύμβουλο του προέδρου Β.Πούτιν τον Α.Ντούγκιν είχε πολύ ουσιαστικό περιεχόμενο.

– Θα προχωρήσουμε σε σύμπραξη με το Εθνικό Μέτωπο της Μαρί Λεπέν, και με άλλα ευρωπαϊκά εθνικιστικά κόμματα αμέσως μετά τις ευρωεκλογές μόλις δούμε τι κατέγραψε ο καθένας.Πιστεύουμε όλοι μας σε μια Ευρώπη των εθνών που σέβεται τις εθνικές ιδαιτερότητες,και όχι σε μια Ευρώπη των τοκογλύφων.

– Καλούμε όλους τους οπαδους και τα μέλη της Χρυσής Αυγής να πρσέλθουν στα εκλογικά τμήματα ως εκλογικοί αντιπρόσωποι, για να αποφύγουμε μια νέα νοθεία όπως συνέβη και το καταγγείλαμε στον α’ γύρο των ευρωεκλογών.

– Παραβιάζουν κατάφωρα κάθε δημοκρατική αρχή. Ο αρχηγός μας δεν μπορεί να δώσει ούτε την συνέντευξη που προβλέπει ο νόμος.

– Μόλις γίνουμε κυβέρνηση θα προχωρήσουμε σε άμεση καταγγελία του Μνημονίου, κάνοντας καταγραφή του χρέους για να ξέρουμε τι χρωστάμε και σε ποιους, και ποιο μέρος του έιναι επαχθές.

– Στις εκλογές η μόνη νικήτρια δύναμη ήταν η ΧΑ, όλοι οι υποψηφιοι του Σαμαρά μαυρίστηκαν, ενώ και αυτοί του ΣΥΡΙΖΑ πάτωσαν, κόμα και η Δούρου δεν έπιασε τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ που είχε στις εθνικές ελογές

– Όλα αυτά έγιναν με απίστευτο πόλεμο με την μισή μας κοινοβουλευτική ομάδα στη φυλακή, με ολικό αποκλεισμό από τα ΜΜΕ,  με νεαρά μέλη μας να δολοφονούνται,και με πορίσματα δικαστικών που να λένε ότι “όποιος συμμετέχει σε συγκεντρώσεις της ΧΑ αποτελεί μέλος εγκληματικής οργάνωσης και με βάση τον ποινικό κώδικα τιμωρούνται με 5-10 χρόνια φυλάκιση

– Χρησιμοποιούν κρατικές δομές για να πλήξουν ένα πολιτικό κόμμα.

– Με 16 % και δεν έχουμε βήμα στα ΜΜΕ, αν είχμε λόγο θα είχαμε άλλο αποτέλεσμα ακόμα καλύτερο

– Κατόπιν νοθείας ο Σπηλιωτόπουλος μας πέρασε με το ισχνό 0,8%. Ο Σπηλιωτόπουλος που μιλούσε κατά τη ανέγερσης του τεμένους και μέσα στη Βουλή είχα ψηφίσει υπέρ του τζαμιού.

– Υπάρχουν καμμιά 10ρια κόμματα με “πατριωτικό μανδύα” όλα φτιαγμένα από παλιούς νεοδημοκράτες για να πάρουν ψήφους από την ΧΑ, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Σημειώνεται η απάντηση του Η.Παναγιώταρου σε σχετική ερώτηση: “Ξέρουμε ότι ο Σαμαράς έχει δημοκόπηση που μας δείχνει στο 14-15% αλλα δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στις δημοσκοπήσεις ούτε καν σε αυτές που μας δείχνουν ψηλά, συνεπώς την απάντηση θα την μάθετε στις 20:00 την Κυριακή” (όλες οι σοβαρές δημοσκοπήσεις των πρεσβειών δείχνουν ότι το κόμμα θα λάβει 3 και υπό εξαιρετικές συνθήκες 4 έδρες που ισοσυναμούν σε ποσοστό μεταξύ 10%-13%)

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *