Στα πράσα… πιάστηκε κλέφτης μπροστά σε κεντρική είσοδο εκκλησίας στο Αλιβέρι

Συνελήφθη ξημερώματα της Πέμπτης στο Αλιβέρι Ευβοίας, από αστυνομικούς της Δ΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.)… της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, ένας 57χρονος, κατηγορούμενος για απόπειρα κλοπής Ιερού Ναού…
Συγκεκριμένα περίπου στις 05:00΄ το πρωί, ο 57χρονος προσπάθησε να διαρρήξει την κεντρική είσοδο Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου στο Αλιβέρι, σπάζοντας με μεταλλικό λοστό το λουκέτο ασφαλείας της πόρτας.

Αστυνομικοί της Δ΄ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας που περιπολούσαν στη συγκεκριμένη περιοχή και ενημερώθηκαν για το περιστατικό, εντόπισαν τον 57χρονο και μετά από δυναμική επέμβαση τον συνέλαβαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.


Ακολούθως σε έρευνα που διενεργήθηκε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, κρυμμένα σε παρτέρι κοντά στο σημείο σύλληψης του δράστη, αλλά και μέσα στο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από τον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού:

Πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων και ένα ζευγάρι γάντια

Μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή και ένα κινητό τηλέφωνο

Επίσης από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του 57χρονου δράστη.

Ερευνάται η συμμετοχή του δράστη στην τέλεση και άλλων αξιόποινων πράξεων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *