Εθνομηδενιστές, προσκυνημένοι και πρόθυμοι….

Η Ελληνική μας Θράκη, είναι μία εξόχως ακριτική περιοχή της Ελλάδας, η οποία εδώ και δεκαετίες έχει στοχοποιηθεί από την τουρκική εξωτερική πολιτική, όπου αυτή, σταθερά αλλά
και ολονέν με αυξανόμενο ενδιαφέρον και πιέσεις, μέσω συγκεκριμένων «εργαλείων» και φερεφώνων (διπλωματικών, οικονομικών και μυστικών υπηρεσιών) αμφισβητεί έμμεσα ή άμεσα την Ελληνικότητά της. Η θέση της Ελληνικής Θράκης, την καθιστά ιδιαίτερα σημαντική στον γεωπολιτικό χάρτη ο οποίος κατά τα τελευταία χρόνια δέχεται ισχυρές πιέσεις προκειμένου να τροποποιηθεί, διότι ο μεγάλος πλούτος της Θράκης βρίσκεται ακριβώς εδώ.

Η Θράκη αποτελεί ενεργειακό δρόμο, αφού όλοι οι αγωγοί ενέργειας πρόκειται να περάσουν από το εδάφός της. Επιπλέον στόχοι της Τουρκίας στην περιοχή είναι η διαιώνιση της εσωστρέφειας της Μειονότητας, η αναγωγή της θρησκείας (μουσουλμανικής) και της γλώσσας (τουρκικής) σε στοιχεία εθνοφυλετικής καθαρότητας και η αναγόρευση της “Μητέρας Πατρίδας, δηλαδή της Τουρκίας, ως μοναδικού και αδιαφιλονίκητου εγγυητή των συμφερόντων και δικαιωμάτων της μειονότητας.

Στην Ελληνική Θράκη σήμερα, δυστυχώς παίζονται παιχνίδια από ελληνικά πολιτικά κόμματα, τα οποία αντιμετωπίζουν την ακριτική αυτή περιοχή σαν πεδίο κομματικής αντιπαράθεσης στον μεταξύ τους αγώνα για την εξασφάλιση ψήφων από την σχετική δεξαμενή που προσφέρει το τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής…

Ναι, η Ελληνική Θράκη σήμερα είναι ο χώρος όπου βρίσκεται και λειτουργεί ο μίτος της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής, ελέω της ανύπαρκτης έως και επικίνδυνης ασκούμενης πολιτικής των κυβερνώντων εξ Αθηνών αλλά και όλων των πολιτικών κομμάτων.

Το σύνολο των πολιτικών κομμάτων της χώρας μας, χρησιμοποιεί για να καρπωθεί ψήφους, αδιαφορώντας για την τεράστια Εθνική ζημιά που διαπράττει, ανθρώπους που προτείνει το τουρκικό προξενείο αλλά και η Άγκυρα και οι οποίοι ευθαρσώς δηλώνουν Τούρκοι, χωρίς ωστόσο να ενοχλείται κανένας από τους εθνομηδενιστές πολιτικούς της προδοσίας.

Τα παιχνίδια των κομμάτων τα υφιστάμεθα πλέον καθημερινώς και παίζονται εμπρός μας χωρίς ίχνος ντροπής.

Η έλλειψη πολιτικής βούλησης και ενός μακροπρόθεσμου Εθνικού στρατηγικού σχεδιασμού, είναι εκείνα τα στοιχεία, τα οποία ορθώς ερμηνεύει η πολιτική της Άγκυρας και βρίσκει καθημερινώς πρόσφορο έδαφος προκειμένου να επιτύχει στους σκοπούς της.

Και παίζει πλέον φανερά αφού οι κερκόπορτες των προσκυνημένων και προθύμων πολιτικών είναι πλέον ανοικτές.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *