ο εθνικός χορός του παραλόγγου…

Του Θεόφιλου Αιγινήτη


Στο προηγούμενο άρθρο μου το “ροζ τόξο” έγραφα τι μου έμελε στα γεράματα να δουν τα ματάκια μου. Σήμερα ξαφνιάστηκα μ’ αυτά που ακούνε και τ’ αφτιά μου…

Στο προσκήνιο βρέθηκε πάλι η κ. Ρεπούση, που βάλθηκε να μηδενίσει τον ελληνισμό εξυμνώντας τον τουρκισμό.

Δεν ξέρω εάν πιστεύεται στη μετεμψύχωση, αλλά έχω αρχίσει να την πιστεύω μετά τις τοποθετήσεις της. Ρε μπας και μετεμψυχώθηκε ο Κεμάλ και παρουσιάστηκε σαν τον κινηματογραφικό Αντίχριστο με το πρόσωπό της;

Γιατί η Ρεπούση επιδιώκει την ιστορική αποδόμηση των πάντων και προκαλεί;

Δεν έχει αφήσει κανένα ελληνικό ιερό και όσιο που να μη το αμφισβητήσει.

Πάντως υποσχέθηκε να μη ξαναμιλήσει γύρω από τις ιστορικές της απόψεις παρά μόνον στα “φόρα” που συμφωνούν μαζί της.

Όλοι αυτοί που συνευρίσκονται σ’ αυτά τα “φόρα” είναι τύποι που εξυπηρετούν τα συμφέροντα της δικής τους πατρίδας. Η κ. Ρεπούση ήθελα νάξερα σκέφτηκε το τι τεράστιο κακό κάνει στη δική της και δική μας πατρίδα, δίνοντας επιχειρήματα σ’ όλους αυτούς που ζηλεύουν τη δική μας ιστορία γιατί αυτοί δεν έχουν;

Σας ερωτώ κυρία μου η άλωση της πόλης από τις ορδές των Τουρκμάνων που ήρθαν από τις στέπες της Ασίας είναι μύθος;

Είναι εθνικός μύθος το Αρκάδι και το Κούγκι, η έξοδος του Μεσολογγίου;

Είναι μύθος η σφαγή της Χίου και των Ψαρών;

Ο Γοργοπόταμος, η Μακρόνησος είναι μύθος;

Είναι μύθος πως στους φούρνους του Νταχάου και των άλλων στρατοπέδων ψηθήκανε 1, 3 ή 5 εκατομμύρια άνθρωποι, δεν έχει σημασία ο αριθμός αλλά η πράξη;

Άλλοι υποστηρίζουν ότι ήταν περισσότεροι γιατί έχουν κάποιο λόγο να ανεβάζουν τον αριθμό και άλλοι να τον μειώνουν για τους δικούς λόγους.

Το έγκλημα όμως είναι έγκλημα και ο αριθμός δεν το μειώνει.

Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια αυτό που διάβασα πως μπορούν να αμφισβητηθούν όλες οι γενοκτονίες εκτός αυτής των Εβραίων. Εάν συμβαίνει κάτι τέτοιο είναι τεράστιο σκάνδαλο και εξευτελιστικός ρατσισμός έναντι των άλλων λαών.

Αρκετά όμως μαζί σας.

Τι είναι πάλι αυτό με τον αντιρατσιστικό νόμο και τα βάλατε με μια δασκάλα δημοτικού σχολείου, γιατί δεν γνώριζε το ποίημα του Ρίτσου που μελοποίησε ο Χατζηδάκης. Γιατί απαιτούμε από μια δασκάλα να τα ξέρει όλα.

Μη το παρακάνουμε και “βρήκαμε μαλλί για ξάσιμο” για να παραπλανούμε τον κόσμο.

Εδώ πολιτικοί και δημοσιογράφοι που υποτίθεται πως είναι μορφωμένοι και πρέπει να γνωρίζουν μια σταλιά γραμματική, δολοφονούν καθημερινά στα διάφορα “πάνελ” αυτά τα έρμα τα επίθετα. Τους έχουν αλλάξει τα φώτα !

Είναι τόσο “κουφά” που δεν μπορώ να θυμηθώ κανένα, εκτός από αυτό που άκουσα καθώς γράφω, από βουλευτή για την “διεθνής κατάσταση” προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα με τα καμώματα της κυβέρνησης που στηρίζει.

Πολιτικοί όλων των κομμάτων αφήστε τις τσιριτσάντζουλες, μαζέψτε τα ζωνάρια σας και πέστε με τα μούτρα να βρείτε τρόπο να σώσετε την Ελλάδα που ψυχορραγεί !

Η ΠΑΤΡΙΔΑ είναι πάνω από το κόμμα ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *