Τελευταία Νέα

« Θέλουν να ηρωοποιήσουν τον πιο μεγάλο προδότη» .

Γ. Γ. ΑΫΦΑΝΤΗΣ: «ΑΦΥΠΝΗΣΗ»
ΚΕΦ. «Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ» ΣΕΛ. 871, 875

Επιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής
Θα σας αντιγράψω την επιστολή του καπετάν “Βασίλη” προς τον πρόεδρο της Βουλής Απόστολο Κακλαμάνη , την οποίαν εδημοσίευσε η…..
εφημερίδα «Ελεύθερος» 19-9-97 :

Αξιότιμε κ . διευθυντά .
Επειδή διάβασα στο φύλλο της εφημερίδος σας 18-8- 97 ότι μερικοί λαπάδες ενεργούν έρανον δια να στήσουν στη Θεσσαλονίκη μας ανδριάντα ενός βρωμόσκυλου ενός μεγάλου π… σαν την Αλόμα γνωρίζω τα κάτωθι :
Θέλουν να ηρωοποιήσουν χωρίς να έχουν γνωρίσει το βρωμόσκυλο αυτό. Ντροπή . Θέλουν να τον παρουσιάσουν σαν τον Μέγα Αλέξανδρο και τον Κολοκοτρώνη …
Δεν ξέρω πόσο χρονών είναι αυτοί οι κύριοι και τι πιστεύουν . Είναι φοβερό να διαβάζουμε ότι στον έρανο συμμετέχουν υπουργοί και βουλευτές . Γι’ αυτό τους χρυσοπληρώνουμε ; Ιδού κύριοι ποιο ήτο το κτήνος αυτό που προσκυνάτε που έζησα μαζί του αρκετό διάστημα και μετά προσκολλήθηκα στο 9ο Σύνταγμα του ΕΛΑΣ .
Ποτέ μα ποτέ δεν πολεμήσαμε εχθρό . Ας ευρεθή κι ένας κ. Ψωμιάδη , να μας ειπή που και πότε πολεμήσαμε τον εχθρό στήθος με στήθος και ποία τα αποτελέσματα , νεκροί , τραυματίες ως και τας διευθύνσεις των . Εμείς με τον εχθρό είμεθα σύμμαχοι .
Σας αναφέρω με δυο λόγια ο π… Βελουχιώτης ήτο μεγάλος προδότης και αναφέρω μερικά από τα πολλά εγκλήματά του που δεν μπορεί να τα χωρέσει ο νους σας … Μετά την εκτέλεσιν του Ψαρρού από τον Ζούλα ανεκηρύχθη αρχικαπετάνιος και ανέλαβε να ξεκαθαρίση τον Μωριά .
Στο θέμα Ψαρρού υπήρξαμε αιμοσταγείς βασανιστές άνευ προηγουμένου και με μια λέξι τέρατα . Ο Ψαρρός πολεμούσε τους Γερμανούς και είχε αποκτήσει την εμπιστοσύνη των Εγγλέζων , εμείς όχι . Είχαμε το στρατηγείο στο Παλιοξάρι Δωρίδος.
Εις το Κροκύλιο Δωρίδος ήτο ένας υπολοχαγός . Αποφεύγω το όνομά του . Τον ειδοποίησε με τον υπεύθυνο του χωριού του να πάει να ενταχθεί στον ΕΛΑΣ . «Εγώ Γιώργο δεν ανακατεύομαι σε καμμία οργάνωση . Θέλω να μένω ήσυχος». Δεν ικανοποιήθηκε το κτήνος από την απάντησίν του και αποφάσισε να τον συλλάβη . Ένα απόγευμα πήρε μαζί του είκοσι άνδρες και ξεκίνησε για το Κροκύλιο . Μόλις άρχισε να νυκτώνει κυκλώσαμε το σπίτι του , εισήλθε αυτός μέσα με δύο άλλους , αλλά δεν τον βρήκαν , οπόταν πήραν ως όμηρον την 20χρονη αδελφήν του τελειόφοιτον Γυμνασίου .
Όταν μετά δυο ημέρας έμαθε ότι ο αδελφός της έφυγε για τον Ζέρβα , αμέσως έβγαλε έξω την κοπέλα , την άρχισε στα σκαμπίλια και διέταξε τους άνδρες του να την βιάσουν ως που την βίασαν άνω των δεκαπέντε , αυτός δε ηδονίζετο και ενώ αυτή εφώναζε «λυπηθείτε με δεν αντέχω άλλο» και έπεσε λιπόθυμος . Ο αιμοχαρής τότε , το παλληκάρι αυτό , έβγαλε το μαχαίρι του το έμπηξε στο μ… της και την ξέσχισε έως τα στήθια η οποία σπάραξε σαν το ψάρι αλλά που να την λυπηθεί . Την πήραν σέρνοντας και την πέταξαν εις τον Μόρνο … Αφού τελείωσε το έγκλημα αυτό αμέσως κάλεσε εις το δωμάτιο του τον Δημήτρη από το Αλποχώρι όπισθεν του Κροκυλίου και τον καβάλησε δυο φορές , που δεν έμεινε ικανοποιημένος και του είπε : «Έλα άλλη φορά , ρε Δημήτρη». «Δεν μπορώ καπετάνιε , πάρε και κανέναν άλλο». Δεν τολμούσε να του πει όχι κανείς . Άλλο κατόρθωμα …
Στο χωριό Μοναστήριον Δομοκού συνέλαβε έναν κάτοικον . επειδή είπε κάτι για τον ΕΛΑΣ, τον έδεσε σε ένα δένδρο , έβαλε φωτιά στο σπίτι του και μετά τον κατακρεούργησε κατά απάνθρωπο τρόπο το παλικάρι αυτό και τέλος άρπαξε τον γιο του επειδή έκλαιγε και τον έβριζε για τον πατέρα του και του έκοψε το κεφάλι του , ο δήμιος αυτός …
Στο Μαύρο Λιθάρι Παρσανίδος έπιασε την Τζαβάρα επειδή ο άνδρας της ήταν στον Ζέρβα , ήταν έγκυος , την πέταξε κάτω , την ξεκοίλιασε και το βρέφος το πέταξε στα σκυλιά , που κανείς δεν τολμούσε να του μιλήσει του παλικαριού αυτού.
Στο χωριό Βελαώρα Ευρυτανίας συγκέντρωσε τας δυνάμεις του ΕΛΑΣ για να επιτεθούμε κατά του Ζέρβα , αλλά εκεί τυχαία συνέλαβε έναν πρώην αντάρτη μας ονόματι Κουτσίκον τον οποίον έδεσε με πασσάλους στη γη στο κέντρο του χωριού , του χαράκωσε το σώμα , του έρριξε καμμένο λάδι και σέρνοντάς τον πέταξε σε ένα λάκκο που τον έκαψε ζωντανό .
Στην κάτω Αχαΐα συλλάβαμε τον ιατρό Κανελλόπουλο και τον άρχισε αμέσως με βασανιστήρια και τον παρακάλεσε να τον εκτελέσει δια τουφεκισμού και το κτήνος του απαντά «Δεν αξίζει το τομάρι σου μόνον για μια σφαίρα» , με διάφορα βασανιστήρια του έκοψε το κεφάλι του πριονιστά . Καμαρώστε τον .
…Θα έλεγα να ρωτήσετε τους Καραχάλιο και Σπυρόπουλο από το Μαλανδρένι Δωρίδος να σας επιβεβαιώσουν αυτά και να σας που ακόμη περισσότερα αν ζουν .
Φύγαμε να ξεκαθαρίσουμε τον Μωριά , διότι άλλο παλιόσκυλο δεν υπήρχε να κάνη τέτοια εγκλήματα . Πέταξε στην Πηγάδα Μελιγαλά 2.500 … ξεκαθάρισμα καλό.
Κύριοι μετά κατεβήκαμε στην Πύλο όπου έκανε ένα άλλο τεράστιο έγκλημα , συναγωνιστές .
Έπιασε είκοσι πέντε εθνικιστάς τους έκλεισε μέσα σε ένα ισόγειο , τους άφησε όλη την ημέρα νηστικούς και χωρίς νερό και την επόμενη αφού συγκέντρωσε κόσμο τους ανέβασε επάνω στο πάτωμα όπου άρχισε και έσφαζε έναν έναν και τους πετούσε κάτω από το παράθυρον …
…Κλαυθμός και οδυρμός αλλά αυτός ασυγκίνητος . Τους τελείωσε όλους . Ενθυμούμαι και το εξής γεγονός την ημέρα εκείνη . Ένας ονόματι Στούπας που ήτο στα Τάγματα Ασφαλείας , τον συνέλαβαν , τα παλικάρια του , τον κατήγγειλεν ο υπεύθυνος , αφού τον σκότωσαν του τον έφεραν να τον δει . Το κτήνος αυτό αφού τον πλησίασε σήκωσε το πόδι του και του έλειωσε το κεφάλι του που του είπε «Στούπα αυτό σου έπρεπε» .
Βλέπετε τι αντίσταση κάναμε κύριοι; Σεις μέσα στη Βουλή των Ελλήνων τον παρουσιάσατε ως τον Κολοκοτρώνη . Ντροπή , ντροπή σας και τρέξτε όλοι σας τώρα να του στήσετε ανδριάντα για να σας πει : Ελάτε και σεις άλλη μια φορά ακόμη και δεν μου χρειάζονται ανδριάντες , διότι τους ανδριάντες τους βάζουν μόνο στους πραγματικούς ήρωας .

ulster

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

5 Comments

 1. Ανώνυμος

  ΕΛΛΗΝΕΣ !
  Ακούστε την Ο.Ε.Α. για να σωθείτε!
  Στο ellhnkaichaos.blogspot.com
  υπάρχει το Α’ + Β' ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
  + ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ
  ΤΕΧΝΕΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ.
  450.000 Αλβανοί ουτσεκάδες (UCK+UCC) και
  700.000 χατζαροφόροι ισλαμιστές ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
  περιμένουν το σύνθημα για να μας ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ.
  Λέτε, αν περιμένουμε, έτσι να κάνουμε και καινούριες γνωριμίες;(!)

  Reply
 2. Ανώνυμος

  ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΟΛΟΥς ΤΟΥς ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ!!!
  ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ!!!

  Reply
 3. Ανώνυμος

  Αυτά να τα διαβάσετε εσείς οι νέοι για να δήτε τούς ήρωες της Αριστερας και τού Πασοκ!! Επίσης να δήτε και την δουλοπρέπεια των δεξιών κομμάτων πχ Καρατζαφέρη πού τώρα πού είναι υποψήφιος Πρωθυπουργός κάνει το κοροϊδο!!!!

  Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *