“Φοβούνται τον Σαμαρά”

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ

Ο εκάστοτε εκπρόσωπος Τύπου ενός κόμματος, είναι ο «αντ’ αυτού» του Προέδρου του, και της επίσημης πολιτικής γραμμής. Το «ηχείο», όπως είχε παρομοιάσει κάποτε τον εαυτό του ο Σπύρος Βούγιας, τότε που ο Γιώργος Παπανδρέου τον είχε κάνει εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, στα πρώτα, δύσκολα χρόνια της ηγεσίας του στην τότε Χαριλάου Τρικούπη.

Έτσι και όσα λέει ο Γιάννης Μιχελάκης στη….
Real News, είναι προφανές ότι απηχούν τις θέσεις του Αντώνη Σαμαρά και της Νέας Δημοκρατίας, και προϊδεάζουν ουσιαστικά για τη στάση που θα κρατήσει η Αξιωματική Αντιπολίτευση το επόμενο χρονικό διάστημα, στο περιθώριο της δημόσιας συζήτησης που έχει ανοίξει, με παρέμβαση και των Βρυξελλών, για την παροχή συναίνεσης προς την Κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου.

«Συγκυβέρνηση επιθυμούν εκείνοι που φοβούνται μια αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία και τον Αντώνη Σαμαρά πρωθυπουργό», δήλωσε στη Real News ο Γιάννης Μιχελάκης, σπεύδοντας να ξεκαθαρίσει ότι η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς δεν εκβιάζονται με εκλογικά διλήμματα, αναφερόμενος στις πιέσεις που ασκούνται για υπερψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος από 180 βουλευτές, δηλαδή και με τη στήριξη της Συγγρού, διαφορετικά η Κυβέρνηση θα μπορούσε να προσφύγει σε πρόωρες εκλογές.

Μάλιστα, ο Γιάννης Μιχελάκης θυμίζει με έμφαση ότι το Μνημόνιο που υπέγραψε πέρσι η Κυβέρνηση με την τρόικα των δανειστών, ψηφίστηκε στη Βουλή από 151 βουλευτές, και δεν ζητήθηκε η πλειοψηφία των 180.

Home

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *