Μονιμοποιούνται η έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης και το τέλος επιτηδεύματος – Τι έχουν δεσμευθεί να υλοποιήσουν οι ελληνικές αρχές

• Έρχονται περικοπές κι άλλων φοροαπαλλαγών από το 2015

• Υιοθετούνται όλα σχεδόν τα μέτρα που ζήτησε ο ΟΟΣΑ και θα οδηγήσουν σε οριστικό κλείσιμο όσες ακόμη μικρομεσαίες επιχειρήσεις απέμειναν να λειτουργούν στη χώρα…….

• Θα συνεχιστεί η αποδόμηση των εργασιακών σχέσεων με τελικό στόχο τους μισθούς Βουλγαρίας!

Συμφωνία για την επιβολή επαχθών φορολογικών μέτρων και μετά το 2014 συνυπέγραψαν Σαμαράς, Βενιζέλος, Στουρνάρας και τρόικα! Περιλαμβάνει την παράταση της εφαρμογής της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης και του τέλους επιτηδεύματος καθώς και την περαιτέρω κατάργηση φοροαπαλλαγών, ώστε να κλείσει το «δημοσιονομικό κενό της περιόδου 2015-2016, το οποίο υπερβαίνει τα 4,2 δισ. ευρώ.

Την δυσμενέστατη αυτή εξέλιξη για τους Έλληνες πολίτες αποκαλύπτει το περιληπτικό κείμενο της συμφωνίας μεταξύ κυβέρνησης και τρόικας, το οποίο εκδόθηκε χθες το βράδυ από τους εντολοδότες της κυβέρνησης, την τρόικα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Η πρώτη απόπειρα παράτασης του μέτρου της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης έως το 2018, είχε γίνει από τα τέλη του 2012. Ωστόσο η σχετική διάταξη απεσύρθη λόγω των έντονων αντιδράσεων που προκάλεσε η αποκάλυψή της.

Από το περιληπτικό κείμενο της τρόικας επιβεβαιώνεται εξάλλου ότι οι συνεργάτες των δανειστών Σαμαράς, Βενιζέλος και Στουρνάρας:

– σε συνεργασία με τον καθ’ ύλην αρμόδιο υπουργό Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκη, δεσμεύτηκαν να ………………………………………..ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *