Τα γκάλοπ, ο Σαμαράς και το Μνημόνιο

Κοινή είναι η αίσθηση στο Μέγαρο Μαξίμου ότι η έως τώρα σκληρή στάση που έχουν κρατήσει στο θέμα των κινητοποιήσεων, τούς αποδίδει εκλογικά. Γι’ αυτό και δηλώνουν αποφασισμένοι να διαφυλάξουν την τάξη, με όποιο κόστος. Στελέχη του πρωθυπουργικού γραφείου μελετούν αναλυτικά τα…

αποτελέσματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων, τα οποία πρόλαβαν και μέτρησαν τις επιπτώσεις στην κοινή γνώμη από τη λύση που βρέθηκε στη βίλα Αμαλία, και διαπιστώνουν ότι είναι κάτι παραπάνω από θετικές για την εικόνα της κυβέρνησης.

Το γεγονός ότι για πρώτη φορά, μετά από πολύ καιρό, η ΝΔ έχει ξεπεράσει τον ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου, είναι από μόνο του ενδεικτικό. Μάλιστα, στο πρωθυπουργικό γραφείο εκτιμούν ότι η τάση αυτή θα ενισχυθεί περαιτέρω μετά τη λύση που δόθηκε στο μέτωπο των συγκοινωνιών, ενώ με βάση αυτόν τον οδηγό θα πορευτούν και στο μέτωπο των αγροτών.

Το μήνυμα αυτό περνά προς όλες τις κατευθύνσεις και ο πρωθυπουργός, ο οποίος ζητά από τους υπουργούς του να εφαρμόσουν απαρέγκλιτα τις προβλέψεις του Μνημονίου.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *