Τελευταία Νέα

Τελικα τί γίνεται στην Κερατέα;

Βλέποντας όλα αυτά που συμβαίνουν, διαβάζοντας τα αναρίθμητα άρθρα στα blogs, μου έρχεται στο μυαλό η περίπτωση των Γαλατών και του Καίσαρα.

Είναι αλήθεια ότι κανείς δεν θέλει έναν ΧΥΤΑ στο σπίτι του, ακόμα και αν αυτός είναι ΧΥΤΥ, μία βελτιωμένη έκδοση δηλαδή του ΧΥΤΑ που είναι και πιο φιλικός προς το περιβάλλον. ¨Ολοι εξάλλου ξέρουμε πως λειτουργεί το κράτος… Ωστόσο, αυτό που γίνεται δεν έχει…..
προηγούμενο…

Για το θέμα έχει αποφασίσει το Συμβούλιο της Επικρατείας και έκρινε αρνητικά τις αιτιάσεις του Δήμου Κερατέας, της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ανατολικής και Δυτικής Αττικής και του πρώην Δημάρχου Κερατέας Σταύρου Ιατρού.

Οι προσφεύγοντες ζητούσαν την ακύρωση των αποφάσεων του περιφερειάρχη Αττικής του 2006, με τις οποίες δινόταν έγκριση στο σχέδιο διαχείρισης στερεών αποβλήτων στην περιφέρεια Αττικής, κατά το σκέλος που προβλέπει τη χωροθέτηση ολοκληρωμένης εγκατάστασης διαχείρισης αποβλήτων (ΟΕΔΑ).

Με τις τέσσερις αποφάσεις τους ( με αριθμούς 901-904/2011), οι σύμβουλοι Επικρατείας του Ε΄ Τμήματος του ΣτΕ απορρίπτουν όλους τους ισχυρισμούς που περιλαμβάνονταν στις προσφυγές. Το σκεπτικό τους είναι ίδιο με αυτές που είχαν εκδοθεί από το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο το 2007 ( με αριθμούς 965-967/2007 και 1151-1153/2007)και με τις οποίες είχαν απορριφθεί προσφυγές κατά της προέγκρισης κατασκευής ΧΥΤΑ στην Κερατέα, το Γραμματικό και τη Φυλή.

Πως γίνεται λοιπόν …

οι πολίτες να μην εφαρμόζουν τον νόμο; Δεχόμαστε εμείς οι υπόλοιποι Ελληνες να μην εφαρμόζεται ο νόμος και να γίνονται τέτοιας έκτασης επεισόδια; Μήπως η διάσταση που δίνεται στο γεγονός αυτό είναι υπερβολική;

Ας εφαρμοστεί ο νόμος, ας ξεκινήσουν τα έργα και ας φτιάξουν οι κάτοικοι ένα συλλογικό όργανο, αποτελλούμενο απο ειδικούς επιστήμονες, που θα εποπτεύει την εφαρμογή των περιβαντολογικών διατάξεων. Ας γίνουν δηλαδή ‘στενός κορσές’ στους εργολάβους του έργου και στους διαχειριστές του.

Με τον τρόπο αυτό και ο νόμος θα εφαρμοστεί και οι κάτοικοι θα μπορέσουν αν ελένξουν οποιαδήποτε ενέργεια που θα έχει αρνητικές για το περιβάλλον επιπτώσεις.

http://udemand.wordpress.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

13 Comments

 1. Ανώνυμος

  ΜΩΡΗ ΓΑΜΙΟΛΑ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ…
  ΠΡΟΔΟΤΗ Ε ΠΡΟΔΟΤΗ.
  ΚΛΕΦΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΗΣΤΗ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ.

  ΞΕΦΤΙΛΕΣ Ε ΞΕΦΤΙΛΕΣ…
  ΒΑΛΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΩΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΒΑΤΖΑ ΣΑΣ ΤΑ ΜΜΕ.

  Reply
 2. Ανώνυμος

  ΑΛΗΤΗ ΑΡΘΟΓΡΑΦΕ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΚΙ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΩ ΝΑ ΦΑΣ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΟΥ.

  Reply
 3. Ανώνυμος

  ΛΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΚΟΥΛΗΚΑΝΤΕΡΟ.ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ.

  Reply
 4. Ανώνυμος

  ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΤΩΝ NEOΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΒΛΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ LEOPARD
  Με το βάση το άρθρο http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=19018&Itemid=139 , οι προσκυνημένοι του τουρανο-κινεζοκινούμενου «defencenet.TR» (Με συντάκτες και Τούρκους!) ρίχνουν για ακόμη μια φορά μελάνι συσκοτίσεως στους έλληνες ώστε αυτοί να νομίσουν ότι το θέμα των πυρομαχικών έκλεισε λες και τα πήραμε! Δηλαδή στην ουσία αποκοιμίζουν τους μελλοθάνατους έλληνες αξιωματικούς και οπλίτες αρματιστές και τους κοροϊδεύουν στα μούτρα ευθέως και στην ουσία προτρέποντας και βοηθώντας μάλιστα στην γενοκτονία που θα υποστούν από τον πάνοπλο άξονα «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (Βουλγαρίας – Αλβανίας – Σκόπια – Τουρκία / Ρουμανία)

  Η δολιότητα τους ξεκινάει εντέχνως ακόμα και από την επικεφαλίδα που έβαλαν, λέγοντας ότι το θέμα (τάχα) «ΕΚΛΕΙΣΕ» και άρα βουλώστε το όσοι βροντοφωνάζετε περί εσχάτης προδοσίας εναντίον των εντολοδόχων μας πολιτικών!

  Έλληνες Αξιωματικοί φτύστε τους πληρωμένους ανθέλληνες του «defencenet» στα μούτρα όπου τους βρείτε διότι υποσκάπτουν μαζί με τους συμπαιγνιακούς πολιτικούς την γενοκτονία σας από τους στρατούς του μογγολικού άξονα «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» και σας εμπαίζουν. Τα βλήματα αυτά έπρεπε να είναι ήδη εδώ και χρόνια εντός των αποθηκών του ελληνικού στρατού και δολίως δεν τα προμηθευόντουσαν τόσα χρόνια όπως δολίως δεν παρήγγειλαν και τα ΒΜΡ-3 (επίσης απόρριψαν και τα ανανεωμένα ΒΜΡ1 της εταιρίας «Κιολεϊδης» Βόλου) και αντ’ αυτού έδιναν κατά παραγγελία στα διάφορα «defencenet» να αναρτούν παραπλανητικά κείμενα με σκοπό να κοιμίζουν συνεχώς τους έλληνες Αξιωματικούς λέγοντας τους ότι :

  «Να τώρα έρχονται, να τώρα ετοιμάζονται τα χαρτιά, να τώρα γίνετε η τελική διαπραγμάτευση» ….και ότι άλλο ελεεινό μπορείτε να φανταστείτε, ενώ θα έπρεπε να τους γαμησουν το αιδοίο που τους πέταγε και τους εβραίους ντολμέδες τάχα «έλληνες» πολιτικούς και τους μασόνους προδότες ανώτερους τους!

  Τι μας λέει το προδοτικό άρθρο λοιπόν;

  Έχουμε και λέμε:

  1) 353 Αρματα τυπου Leopard 2 HELL και 2A4.

  2) 1500 βλήματα DM63 + 7500 DMA1 = 9000 Αντιαρματικά βλήματα.

  3) Χωρητικότητα βλημάτων ανά άρμα: 43

  Διαιρέστε τώρα 9000 : 353 = 25 βλήματα ανά άρμα!!! Το άρμα έχει δυνατότητα ταχυβολίας μέχρι και 6 βολές ανά λεπτό που σημαίνει ότι σε 5 λεπτά είναι τελειωμένα σε μια αρματομαχία.

  Καταλάβατε τώρα την προδοσία και τον εμπαιγμό που γίνετε εις βάρος του ελληνικού λαού;;; Καταλάβατε τώρα έλληνες αξιωματικοί ότι σας προορίζουν για γενοκτονία ή θέλετε και άλλες εξηγήσεις;;;

  Δηλαδή τα βλήματα δεν γεμίζουν ούτε ένα άρμα μάχης!!!!

  και επιπλέον με την κίνηση αυτή πάνε να βγάλουν και τάχα πατριώτη τον τουρκοεβραίο ντολμέ Βενιζέλο – Τουργκούτσογλου υπουργού άμυνας της …Τουρκίας στην Ελληνο-Τουρκική συνομοσπονδία («Νέα Ωθωμανική Αυτοκρατορία») με πρωτεύουσα την Άγκυρα σύμφωνα με τις οδηγίες του προδοτικού ΕΛΙΑΜΕΠ.

  Και σ'ανώτερα!

  Υ.Γ. ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΡΟΩΘΉΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΩΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΔΙΑΤΡΗΤΙΚΟ ΒΛΗΜΑ "ΓΥΜΝΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ" ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΟΥΦΙΩΝ ΚΡΑΝΙΩΝ ΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.

  ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ ellhnkaichaos.blogspot.com

  Reply
 5. Ανώνυμος

  Ο αρθρογράφος εκτός του προπαγανδίζει, δεν έχει ιδέα ότι στην Ελλάδα ΧΥΤΥ ΔΕΝ υπάρχουν, παρά μόνο κατ'όνομα. Η Ελλάδα τρώει πρόστιμα επανειλλημένως γιατί ΔΕΝ έχει σωστή διαχείριση απορριμάτων και μονίμως τα θάβουμε στο χώμα!!!!!!!!!!!!!! Και καθόμαστε και συζητάμε περί ΧΥΤΥ και ΧΥΤΑ. Και βγαίνει και ένας ζάβλακας κάθε τόσο να μας εξηγήσει αυτά που ξέρουμε, αγνοώντας όπως τον βολεύει τα γεγονότα.
  Λοιπόν η αλήθεια είναι ότι ο ΧΥΤΑ ή ΧΥΤΥ ή ΧΥΣΙ ή όπως θέλετε φτιάχνεται για τα συμφέροντα του εργολάβου. ΆΛλωστε αυτοί κυβερνάνε τα πάντα εδώ μαλάκα αρθρογράφε, και μάλιστα ξεκινώντας από το κώλο σου!

  Reply
 6. Ανώνυμος

  atima lamogia !
  ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ !
  ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΗΔΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
  Η ΚΕΡΑΤΕΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΣΑΣ.

  Reply
 7. Ανώνυμος

  ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΧΕΙ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΝ. Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑ!!

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ, ΑΝ ΕΙΧΕ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΓΡΑΦΕ ΑΥΤΟ. ΑΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΣΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΡΗΣΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ…ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΙ ΛΕΤΕ;;;

  Reply
 8. Ανώνυμος

  Αρθρογράφε έχω διαβάσει βλαμένους και βλαμένους, αλλά εσύ… τους ξεπερνάς όλους.

  Reply
 9. Ανώνυμος

  Μην τσαντιζεστε παιδια επομενο ειναι οτι θα βρεθει παντα καποιος να πειτις δικες του παπαριες.

  Reply
 10. Ανώνυμος

  Αλήτη τι είναι αυτά που γράφεις… Βρωμιάρη. Αν έχεις ρεβίθια στα μπατζάκια σου γράψε το όνομα σου. ΚΑΘΑΡΜΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ

  Reply
 11. Ανώνυμος

  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
  ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΤΗ ΘΕΑΣΗ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ
  ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ?ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΚΑΚΟΣΥΝΤΗΡΗΤΕΣ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑΡΕΣ ΜΕΣ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΟΛΟ
  ΤΟ ΕΙΚΟΣΤΕΤΡΑΩΡΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ.ΤΟΤΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ
  ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ ΚΑΛΟΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ
  ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ.ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΕ
  ΜΙΑ ΟΙΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΠΕΡΝΑΣ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ?

  Reply
 12. Ανώνυμος

  ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ,ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ
  ΓΙΑ ΒΑΛΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ.
  ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ,ΔΟΣΙΛΟΓΕ ΠΑΣΟΚΕ
  ΕΧΟΥΝ Δ Ι Κ Α Ι Ω Θ Ε Ι ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ!!!!!!!
  ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙς ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Κ Α Τ Α Σ Τ Ρ Ε Ψ Α Τ Ε ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ
  ΕΦΕΥΡΙΣΚΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΛΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΙΛΩΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΖΩΕΣ!!!!

  ΝΑ ΣΕ ΕΙΧΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ
  ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΕΓΩ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.
  ΒΡΩΜΕΡΕ Π Ρ Ο Δ Ο Τ Η!!!!!!!!!!!!!!!!

  Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *