ΠΕΡΙ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

 
ΘΕΟΔΩΡΑΚΙΑΜ, ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΑ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΑΚΙΑΜ, ΕΣΕΙΣ ΕΘΗΣΑΥΡΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΤΕ!
 
Mέρες τώρα παρακολουθώ τους Μικρουτσικοθεοδωράκηδες να ασθμαίνουν και να τρελαίνονται να παρουσιάσουν τα τραγούδια τους, βγήκε κι η Φαραντούρη και έλεγε για το γελαστό παιδί χρησιμοποιώντας την τραγική δολοφονία του 34χρονου και ξαφνικά λέω, ώπα, εδώ κάτι γίνεται… …αυτοί φοβήθηκαν την συναυλία του Μαρκόπουλου στο Ηρώδειο, επειδή τα τραγούδια τους πεθαίνουν ενώ η “Φάμπρικα”, τα “Παραπονεμένα Λόγια” και ιδίως το « Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί» είναι επίκαιρα όσο ποτέ!
Λοιπόν φίλοι μου Μικρουτσικαίοι και Θεοδωράκηδες, Σαββοπουλαίοι και Φαραντούρηδες, σαν Ευγένιος που είμαι θα σας το πώ ευγενικά:
Για την Ελλάδα δυάρα δεν δίνετε!
Ενώ ο Μαρκόπουλος είναι συνθέτης για την Ελλάδα πρώτα και για την τέχνη. Αυτός είναι ο λόγος που εσείς γίνατε εκατομμυριούχοι ενώ αυτός όχι, αυτός είναι ο λόγος που ο λαός σας τιμωρεί κι εκείνον τον επιβραυεύει!
Και θα συνεχίσει να σας τιμωρεί γιατί αποτελείτε ήδη παρελθόν, ενώ αυτός έχει ακόμα μέλλον! Μην τον πολεμάτε λοιπόν γιατί απλώς χάνετε την ώρα σας.
Μίκη κάτι προσωπικό, λίγη ευγένεια ψυχής, λίγη ειλικρίνεια αρμόζει να έχεις έστω τώρα στην δύση του βίου σου και να παραδεχτείς πώς ο Μαρκόπουλος είναι μεγάλος συνθέτης. Εσύ θα κερδίσης αν το κάνεις, όχι αυτός, γιατί γιαυτόν θα το πούν οι αιώνες…

Ευγένιος Λιγνάδης

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *