Το ισχυρό «χαρτί» του ΠΑΟΚ!

Η έκθεση του παρατηρητή του αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Σάλκε θα αποτελέσει το ισχυρό “χαρτί” των…

ανθρώπων του “Δικεφάλου του Βορρά” στην έφεση που θα ασκήσουν για την τιμωρία της μιας (επιπλέον) αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών. Η UEFA τιμώρησε την ομάδα της Θεσσαλονίκης για τον λόγο ότι στην αναμέτρηση με τους “Βασιλικούς Μπλε” για τα προκριματικά του champions league, υπήρχαν υπεράριθμοι οπαδοί στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπας.

Η πλευρά του ΠΑΟΚ τονίζει πως στο γήπεδο δεν μπήκαν παραπάνω από 40 άτομα και τα υπόλοιπα μπήκαν με προσκλήσεις από χορηγούς της UEFA, με δημοσιογραφικές διαπιστεύσεις αλλά και με εισιτήρια που είχαν αγοραστεί από Γερμανούς. Η θέση του “Δικεφάλου” επιβεβαιώνεται και από την έκθεση του παρατηρητή την ώρα που ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας, Μάριος Λευκαρίτης, τονίζει πως το στοιχείο αυτό υποχρεώνει τον ΠΑΟΚ να ασκήσει έφεση και σημειώνει πως δεν υπάρχει κίνδυνος μεγαλύτερης τιμωρίας.

«Είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει κανονισμός και σχετική εγκύκλιος για το πού θα πάνε οι προσκλήσεις της κάθε ομάδας. Κάποια πράγματα όμως εννοούνται κι οι ομάδες πρέπει να είναι προσεκτικές. Αν ο ΠΑΟΚ έδωσε προσκλήσεις στη Σάλκε και κάποιες από αυτές περίσσεψαν, δεν είχε στη συνέχεια δικαίωμα να τις δώσει αλλού. Αν, όπως λέει ο ΠΑΟΚ, τις πήραν από Γερμανούς κι αυτό το επιβεβαιώνει η έκθεση του παρατηρητή, είναι υποχρεωμένος ο ΠΑΟΚ να κάνει έφεση. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κίνδυνος μεγαλύτερης τιμωρίας στην έφεση», δήλωσε ο κ. Λευκαρίτης.

http://www.pamesports.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *