Καμμένος: Η πεθερά μου έλαβε επιδότηση πριν συγγενέψουμε, δεν εκβιάζομαι

Τον ισχυρισμό ότι η πεθερά του έλαβε την επιδότηση για το σπίτι στην Ικαρία πριν…

ο ίδιος παντρευτεί την κόρη της διατύπωσε την Τρίτη, μέσω του ΣΚΑΪ, ο Πάνος Καμμένος, απειλώντας μάλιστα με αγωγές τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και το δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε.

«Έπρεπε η πεθερά μου να γνωρίζει το 2003 ότι θα κάνει εμένα γαμπρό το 2004;» διερωτήθηκε. «Αυτό είναι το νόμιμο και ηθικό που με κατηγορούν;».

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων υποστήριξε ότι η πεθερά του εξέδωσε εκατοντάδες αποδείξεις, ενώ για την απόδειξη που της εχει κόψει ο ίδιος είπε ότι είχε φιλοξενήσει στον ξενώνα δημοσιογράφους κατά τη θητεία του ως υφυπουργός Ναυτιλίας, για τις εκδηλώσεις της Ικαριάδας, και πλήρωσε τα έξοδα από την τσέπη του.

Επιπλέον, ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι δέχεται πλήγματα από τους εκδότες Μπόμπολα και Ψυχάρη. «Δεν εκβιάζομαι, θα τους τσακίσω, και ας με κάψουν ζωντανό […] ούτε θα κάνω συμβιβασμό για τίποτα», τόνισε.

Στην Ελλάδα της κρίσης, ο πολιτικός δεν πρέπει να είναι απλώς νόμιμος, αλλά οι πράξεις του ηθικές «από κάθε οπτική γωνία», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

skai.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *