ΣΑΜΑΡΑΣ – ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΟΜΗΡΟΙ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ

Η κατάληξη της κρίσης της ΕΡΤ, ήταν οι τρεις συνεταίροι της συγκυβέρνησης να γίνουν δύο και έτσι να έχουν την πλήρη ευθύνη για την πορεία της χώρας ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος…

Τελικά βέβαια το κλείσιμο της ΕΡΤ εξελίχθηκε σε φιάσκο, αφού θα επαναπροσληφθούν δύο χιλιάδες υπάλληλοι, θα λειτουργήσουν όλες οι συχνότητες, συνεπώς η μείωση δαπανών σε σχέση με το παρελθόν θα είναι ασήμαντη.
Ενώ δηλαδή η κοινωνία ζητάει κάθαρση και δραστική μείωση εξόδων στο δημόσιο, ο κ. Σαμαράς εν ονόματι της παραμονής του στην εξουσία κάνει πίσω. Το βαθύ κράτος θα φάει αυτόν και όχι αυτός το βαθύ κράτος…

Ο ισχυρισμός των Σαμαρά – Βενιζέλου ότι “συνεχίζουμε τις μεταρρυθμίσεις” ομοιάζει γελοίος, έγινε μέχρι τώρα κάποια μεταρρύθμιση; Εκτός εάν οι φόροι, το κυνηγητό των πολιτών, η ανεργία, οι μειώσεις μισθών και συντάξεων, αποτελούν μεταρρύθμιση. Τώρα έμειναν στην κυβέρνηση τα δύο κόμματα που ευθύνονται κατά κύριο λόγο για την πτώχευση του τόπου. Κάποιοι ανόητοι πιστεύουν στο δόγμα “και έσονται οι σφαγείς σωτήρες”. Μόνο που την μεν σφαγή την ζούμε, την σωτηρία όχι.

Εμφανίζονται οι Σαμαράς – Βενιζέλος ως υπεύθυνοι που πονάνε τον τόπο και κάνουν ό,τι κάνουν για να μην πτωχεύσουμε. Όμως είναι τόσο μεγάλη η σήψη εντός των τειχών των κομμάτων τους, είναι τόση η δηλητηρίαση που έχουν επιφέρει στον κρατικό μηχανισμό με την επί δεκαετίες τακτική τους, ώστε ο πόνος τους για τον τόπο έχει βαθμολογηθεί ήδη και πιστώσεις για νέο πολιτικό χρόνο δεν υπάρχουν. 

Από την άλλη πλευρά η εικόνα των Τσίπρα, Καμμένου, δεν είναι εικόνα της επόμενης μέρας αλλά του προηγούμενου αιώνα. Δεν προτείνουν τίποτε, μόνον καταγγέλλουν τους κυβερνώντες. Για τους κυρίους αυτούς, η λαϊκίστικη καταγγελία συνιστά “πρόγραμμα” διακυβέρνησης. Μία σοβαρή κουβέντα δεν έχουμε ακούσει από το στόμα τους. 
Να ερωτηθεί ο οιοσδήποτε ψηφοφόρος τους αν τους εμπιστεύεται, ή αν έχει καταλάβει κάτι που προτείνουν. Το τραγικό είναι ότι στην Ελλάδα αρχίζει η ψήφος να δίνεται εκδικητικά. Φεύγουμε από το ΠΑΣΟΚ, πάμε στο ΣΥΡΙΖΑ. Η θιγμένη από τις μειώσεις ΔΑΚΕ δημιούργησε το κόμμα Καμμένου. Οι χουντικοί και οι βασιλόφρονες δημιούργησαν το νεοναζιστικό και φασιστικό μόρφωμα. Δηλαδή έκαστος με την τρέλα του, το ενδιαφέρον για τον τόπο μηδενικό.

Όλα ωστόσο τα γελοία ως άνω και επικίνδυνα εξελίσσονται γιατί υπάρχει ένα διεφθαρμένο τοπίο στα ΜΜΕ. Οι μεγαλοεκδότες οδηγούν τη χώρα στην καταστροφή, μέσω κυριλάτων και αργυρώνητων δημοσιογράφων και μέσω ενός πλήθους ανθρώπων στους οποίους δίνουν μικρόφωνο, με πρόδηλη την αναπηρία και ψυχοπάθειά τους. Η τελική εικόνα σε όλα τα κανάλια τρελαίνει τον κόσμο, όλοι αναμασούν τα ίδια και τα ίδια, το να αλλάξεις κανάλι δεν σε σώζει, γιατί και το επόμενο τα ίδια λέει.

Ρώτησε ένας φίλος δημοσιογράφος από τη Ρόδο, γιατί η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ δεν μπαίνει τόσα χρόνια στη βουλή. Η ερώτηση φαινομενικά είναι αθώα, όμως δικαιολογείται άγνοια σε τέτοια ζητήματα;

Όταν όλα τα μεγάλα κανάλια ούτε μία φορά δεν κάλεσαν τον Βασίλη Λεβέντη, ενώ ο Λοβέρδος με δύο μηνών κόμμα έχει φιλοξενηθεί πολλές φορές παντού.

Όταν οι δημοσκοπήσεις δεν αναφέρουν καν στο ερωτηματολόγιο την ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ και συνεπώς οι αφελείς συμπεραίνουν ότι η ψήφος σε αυτήν είναι χαμένη.

Όταν ο Βασίλης Λεβέντης είναι ο μόνος πολιτικός που λέει την αλήθεια και αυτό ενοχλεί τους καναλάρχες που λήστεψαν τον κόσμο το 1999 στο χρηματιστήριο και συνεχίζουν να τον κλέβουν ακόμη και σήμερα.

Όταν τα δελτία ειδήσεων των 8 το βράδυ έχουν φτιάξει μία τηλεοπτική δικτατορία που παραμυθιάζει την κοινωνία και όταν ο ψηφοφόρος έχει εγκλωβιστεί στα εγώ του και έχει χάσει την επαφή με την πολιτική και το όραμα, αλήθεια υπάρχουν περιθώρια εισόδου στη βουλή τιμίων ανθρώπων ή κομμάτων;

Θυμίζουμε σε όλους, ότι ο Τσοβόλας όταν ίδρυσε κόμμα έφτιαξε γραφεία σε όλη τη χώρα, το ίδιο και ο Σαμαράς, συνεπώς υπήρχε χρήμα.

Οι Οικολόγοι είχαν τον Αλαφούζο να μεταδίδει δημοσκοπήσεις ότι παίρνουν …11%.

Ο Αβραμόπουλος ίδρυσε το κόμμα του μέσω διακαναλικής διακήρυξης στα δελτία των 8 καο οι δημοσκοπήσεις του έδωσαν 18%.

Ο Καρατζαφέρης έκανε καμπάνιες με πολλά χρήματα, γιγαντοαφίσες, γραφεία, εκπομπές ακροδεξιών βιβλιοπωλών και έριξε το φασιστικό σύνθημα “έξω οι ξένοι”.

Η Χρυσή Αυγή ελάμβανε το 1/3 των ψήφων της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ. Πριν τις εκλογές του Μαΐου του 2012 οι δημοσκοπήσεις την παρουσίασαν ότι εισέρχεται στη βουλή και ο Δελατόλας, ο Παπαδάκης, ο Καμπουράκης και το Σκάϊ ανέφεραν συστηματικά ότι λαμβάνει 7%. Άρα πρώτα προηγήθηκε η ευλογία της διαπλοκής και μετά μπήκε στη βουλή η Χρυσή Αυγή.

Σε εμάς στην ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ όταν κάναμε διαμαρτυρίες, γιατί δεν βάζουν το κόμμα μας στο ερωτηματολόγιο των μετρήσεων, οι απατεώνες των δημοσκοπήσεων απαντούσαν “βάζουμε μόνο τα εντός βουλής κόμματα”. Η Χρυσή Αυγή τον Ιανουάριο του 2012 ήταν εντός βουλής; Συνεπώς οι νταβατζήδες ότι θέλουν κάνουν, όποιον γουστάρουν ανεβάζουν και όποιος τους κάθεται στο λαιμό τον θάβουν.

Αυτό περίπου είναι το χρονικό εξόντωσης της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ. Όσο σοφές και καλές θέσεις και να έχει ένα κόμμα, αν ενοχλεί την εξουσία το κόμμα εξοντώνεται.

Τώρα αν μας ρωτάτε γιατί επιμένουμε, γιατί είμαστε αμετακίνητοι στα πιστεύω μας, πού βασίζουμε την όποια αισιοδοξία μας, σας λέμε, ότι η πείνα μεγάλου μέρους του λαού μας, οι νέοι που δεν μπορούν να παραμένουν στην αδράνεια τους ούτε έχουν κάτι να περιμένουν από τους απατεώνες της πολιτικής, η αποτυχία των κυβερνώντων και η πολύ χαμηλή στάθμη των εντός βουλής κομμάτων, ναι μας κάνουν να πιστεύουμε ότι ωρίμασαν οι συνθήκες για είσοδο στη βουλή κομμάτων που δεν έχουν τα διαπιστευτήρια της ολιγαρχίας του τόπου. 
Φοβού τον λαό, όταν εξέλθει από την φυλακή της άγνοιάς του.

 www.antidiaploki.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *