ΜΕ ΑΠΟΨΗ, για τον παππού με το ΔΗ.ΣΟ.Κ., για τον μπαμπά με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και εγγονό με Δ.Ν.Τ. ΣΟΚ.…

— Ο Παππούς με το (Δ).ΣΟ.Κ  ….Ο «Αμερικονο-εμφορούμενος» (με πολιτικές και ιδέες) Μπαμπάς ….που αντικατέστησε το Δ με το ΠΑ ….και Ο Εγγονός (Τζέφρι) ….ο…
«υπάλληλος» του ΔΝΤ  ΣΟΚ…!!!!

  — Το ..ΣΟ.Κ ήταν διαχρονικά ….η «επίσημη ταμπέλα» των Παπανδρέου!
  — Πρόκειται για την ίδια Παπατζίδικη ψευδο-σοσιαλμανία μιας αστικής Αμερικανόφιλης οικογένειας.
  — Κανένας τους δεν πίστευε στο σοσιαλισμό ….η ταμπέλα ..ΣΟ.Κ είναι ψευδεπίγραφη.
  — Από τότε που μπήκε στην πολιτική αυτή η οικογένεια μέχρι σήμερα ….δεν κάνει τίποτε άλλο παρά να εξαπατά με σοσιαληστικά πυροτεχνήματα τον Ελληνικό Λαό και να υποσκάπτει τα καλώς εννοούμενα εθνικά -εξωτερικά και εσωτερικά- συμφέροντα της Χώρας.
  — Ο Παππούς έπαιξε σημαίνοντα -και διπρόσωπο- ρόλο στον Εθνικό διχασμό ….ο Υιός «προσδιόρισε» το επιτρεπόμενο όριο της Μίζας ….και ο Εγγονός μας «πούλησε» τους Έλληνες ως Σκλάβους!
  — Γι” αυτό σήμερα οι περισσότεροι ΠΑΣΟΚοι προσπαθούν να κρύψουν το πολιτικό τους παρελθόν ….γιατί ξέρουν ότι η πράσινη ψευδεπίγραφη ταμπέλα ..ΣΟ.Κ δεν πουλάει πλέον.
  — Τις προάλλες ρώτησα πράσινη(καταπράσινη) υποψήφια Κυρία(είναι και ΠΑΣΟΚοσυνδικαλίστρια σε μεγάλο Ίδρυμα) στο Δ. Ζωγράφου με πια παράταξη(κόμμα) κατεβαίνει ….και μου απάντησε ….τι ρωτάς τώρα ….δεν υπάρχουν κόμματα στο Δήμο!
ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ -ΠΑΠΠΟΥΣ 1949
— Τ” ακούς Μπαρμπανίκο μου ….για Μαλάκες μας περνάνε ….αί Κυρίαι !
  — Μαυρίστε ρε Έλληνες με την ψυχή σας ….το Παπατζίδικο φίδι που έγινε «Ελιά» ….προσβολή για το ευλογημένο ανά τους αιώνες και τις χιλιετηρίδες δένδρο και από τις δυο Θρησκείες των Ελλήνων  ….προσβολή για το αιώνιο σύμβολο της πόλεως των Αθηνών(δώρο της Αθηνάς)  ….αλλά και του «παν-αιώνιου» συμβόλου των Ολυμπιακών Αγώνων του Κότινου.

 !!!!ξέχασα ρε ….ως Λαδιάρηδες εκάνατε αυτή την επιλογή πονηρόφατσες ….έτσι εξηγείται ρε ανεκδιήγητοι και αμετανόητοι πολιτικοί εγκληματίες του άρθρου ογδόντα έξη του Συντάγματος η ….»Ελιά» σας!

Ουέ! Υμίν καταπατητές και σφετεριστές Εθνικών συμβόλων  ….θα σας εξαφανίσει ο Λαός στα Τάρταρα της αιώνιας Λήθης και Ανυπαρξίας.

http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *