Τέλος στο δίκτυο καταστημάτων ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗΣ εταιρείας!!!

Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών έκανε δεκτό το αίτημα ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ!

Μετά το εργοστάσιο της Neoset που σταμάτησε να παράγει τον Μάρτιο του 2013 τίτλοι τέλους έρχονται και για…

το δίκτυο καταστημάτων που συνεχίζει να λειτουργεί μέσω offshore που είχε στήσει η διοίκηση στην Κύπρο.

Οκτώ εργαζόμενοι του εργοστασίου της εταιρείας στα Βασιλικά της Εύβοιας μέσω αίτησης πτώχευσης που είχαν καταθέσει και άλλοι 88 μέσω κύριας παρέμβασης πέτυχαν να παγώσουν τα σχέδια της διοίκησης να συνεχίζει ένα παρασιτικό δίκτυο.

Συγκεκριμένα με την απόφαση του Πρωτοδικείου πλέον όλα τα περιουσιακά στοιχεία της NEOSET, συμπεριλαμβανομένων και των σημάτων της, αποτελούν πτωχευτική περιουσία, από την εκποίηση των οποίων θα ικανοποιηθούν οι κάθε είδους δανειστές της και το δημόσιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την απόφαση αυτή, το υφιστάμενο δίκτυο καταστημάτων της NEOSET, με όσα καταστήματα έχουν απομείνει σ’ αυτό, στην ουσία παύει την εμπορική του δραστηριότητα, αφού τον σήμα NEOSET αποτελεί πτωχευτική περιουσία, και θα πωληθεί προκειμένου να ικανοποιηθούν οι δανειστές της.

Η απόφαση αυτή, βάζει τέλος και στην ισχύ των συμβάσεων franchising που είχε συνάψει η εταιρεία, αφού μετά την πτώχευσή της λύονται και αυτές. Τέλος, η απόφαση αυτή βάζει τέλος και στην προσπάθεια της διοίκησης της εταιρείας να μεταφέρει την φήμη και την πελατεία της εταιρείας σε παρασιτικό δίκτυο ιδιοκτησίας της Κυπριακής Offshore εταιρείας HAZAREZO ltd, παραπλανώντας το καταναλωτικό κοινό, στο οποίο παρουσιάζεται ως «δίκτυο NEOSET».

athensmagazine.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *