Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ Η ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ…

Μαθήματα για αρχάριους
Φαίνεται ότι στη χώρα μας δύο τινά συμβαίνουν: Ή οι ηγεσίες και τα επιτελεία των κομμάτων, τα ΜΜΕ και η διανόηση δεν έχουν τις γνώσεις ούτε του πρωτοετούς φοιτητή των οικονομικών ή όλοι αυτοί εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία: Είναι δηλαδή υπάλληλοι των διεθνών και εγχώριων μαφιών του….
χρήματος.
Και επειδή είναι αδύνατον να μη γνωρίζει κανείς το αλφάβητο της αστικής οικονομίας, αβίαστα καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι είναι «εγκάθετοι» των διεθνών μηχανισμών του χρηματιστικού κεφαλαίου.
Δεν μπορεί να μη γνωρίζουν ότι η Ελλάδα έχει οδηγηθεί σε ΠΤΩΧΕΥΣΗ από τους διεθνείς ιμπεριαλιστικούς μηχανισμούς και τους εγχώριους πολιτικούς υπηρέτες τους.
Δεν μπορεί να αγνοούν ότι αυτή η ΠΤΩΧΕΥΣΗ δεν γίνεται άμεσα «εκτελεστή» και παρατείνεται για λίγο μέχρι να ξεζουμιστεί και πωληθεί ολόκληρη η χώρα σε αυτούς..

http://thalamofilakas.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

5 Comments

 1. Ανώνυμος

  ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕ; ΕΣΤΩ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕ; ΜΟΝΟ Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΦΑΓΑΝΕ.

  Reply
 2. Ανώνυμος

  @7:26

  Αν θεωρείς πως το ξεπούλημα της χώρας άρχισε από τον Καραμανλή junior και τον ΓΑΠ τότε μάλλον είσαι βαθιά νυχτωμένος μεγάλε. Για ψάξε από εποχές Βενιζέλου που τον έχουνε και για ήρωα οι Κρητικοί (άλλοι μαλάκες από κει). Ποιός πούλησε την Ελλάδα στην Συνθήκη των Σεβρών, εγώ;
  Οι κυβερνήσεις των -τουλάχιστον- τελευταίων 500 χρόνων στην Ελλάδα ήταν όλες ξεπουλημένες σε Ενετούς, Τούρκους, Άγγλους, Γάλλους, Πορτογάλλους, Αμερικάνους, κ.λ.π.

  Αϊντε διαβάστε ιστορία πρώτα.

  Reply
 3. Ανώνυμος

  ΘΑ ΓΙΝΗ ΒΙΕΤΝΑΜ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ,ΑΝ ΠΑΘΗΤΙΚΑ ΚΑΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙΑ ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ ΚΑΛΣΟΝ ΚΑΙ ΔΟΝΗΤΗ

  Reply
 4. michael

  Συμφωνώ με όλα, όμως το "όλα" έχει ονοματεπώνυμο. Τίποτα δεν έγινε τυχαίο, όλα είχαν έναν ομαλό συνειρμό στο σχέδιο από ένα σχεδιαστή-αφεντικό-και εκτελεστές τους Κ.Καραμανλή που προετοίμασε το έδαφος στον εκτελεστή και δηλωμένο εχθρό της Ελλάδος -βλέπε τις δηλώσεις των αδελφών-Γιώργο Παπανδρέου που χωρίς καμία χρονοτριβή και με τα τσιράκια ανθελλήνων σαλτιμπάγκων ξεχαρβαλώνουν ότι με τόσους κόπους και με πολύ μόχθο οι Έλληνες κατάφεραν εργαζόμενοι να κάνουν την "ψωροκώσταινα" Αμερική των Βαλκανίων. Όσο για εκείνη την επιγραφή "Ευχαριστούμε τους μετανάστες κλπ" είναι η πιο μεγαλύτερη απατεωνιά και αίσχιστου μορφής προπαγάνδα κατά της πατρίδας μας.Αυτός που σκέφτηκε το σύνθημα αυτό, θέλει θανάτωση δια λιθοβολισμού, δεν πρέπει να είναι Έλληνας. Και βέβαια οι χειρισμοί του του GAP δεν είναι από αμέλεια, ανικανότητα στελεχών ή προχειρότητα προγραμματισμού, καθόλου λάθη χειρισμών όλα προσχεδιασμένα κατά γράμμα και άψογη εκτέλεση.
  Ο Καραμανλής & ο Γ. Παπανδρέου θα μείνουν στην ιστορία σαν προδότες στην συνείδηση των Ελλήνων.

  Reply
 5. Ανώνυμος

  ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΔΑΗΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.

  Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *