ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ – ΜΠΟΥΓΑΣ ΣΤΟ Π.ΦΑΛΗΡΟ…

Σκληρές κόντρες, “βροχή” καταγγελιών κατά του δημάρχου, διαπληκτισμούς και συζήτηση σε υψηλούς τόνους περιελάμβανε, μεταξύ άλλων, το δημοτικό συμβούλιο του Παλαιού Φαλήρου. Για ακόμη μία…

φορά ο δήμαρχος Διονύσης Χατζηδάκης κλήθηκε…
από τους δημοτικούς συμβούλους του να δώσει εξηγήσεις για κάποια σοβαρά θέματα του δήμου αλλά απέτυχε να πείσει για την νομιμότητα και την ειλικρίνεια των ενεργειών του.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι στο μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης δεν είχε τι να πει και το μόνο, που έκανε ήταν να είναι νευρικός και να καπνίζει το ένα τσιγάρο μετά το άλλο.

Γιατί Δήμαρχέ μας; Έχετε κάτι να κρύψετε; Μάλιστα, τα πνεύματα οξύνθηκαν επικίνδυνα όταν ήρθε σε αντιπαράθεση με τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Φαληρική Ρήξη” κ. Τρύφωνα Μπουγά. Ο τελευταίος κατήγγειλε το Διονύση Χατζηδάκη για παρανομίες στο Sea Park και για παράβαση καθήκοντος αφού ο μισθωτής του, παρά το γεγονός ότι έχει λήξει η σύμβαση και χρωστάει 320.000 ευρώ, συνεχίζει να εκμεταλλεύεται το πάρκο. Ο δήμαρχος φαίνεται να επιθυμεί δια καός να μην αποχωρήσει ο μισθωτής παρ’ όλο που φεσώνει το δήμο και προκαλεί ζημία στο ταμείο του. Και σαν μην φτάνουν όλα αυτά ο κ. Χατζηδάκης ζήτησε από το δημοτικό συμβούλιο να δοθεί μία παράταση στο μισθωτή για να τακτοποιήσει τις όποιες εκκρεμμότητες με το δήμο. Αν είναι δυνατόν…!!

Με βάση τα παραπάνω ο κ. Μπουγάς, έφερε το θέμα προς συζήτηση, ενώ δεν δίστασε να αναφέρει ότι θα προχωρήσει σε καταγγελία στον εισαγγελέα, κατηγορώντας το δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους, που εμπλέκονται, για παράβαση καθήκοντος.Οι τελευταίοι, που όπως φαίνεται ακολούθησαν την πρόταση του δημάρχου να δοθεί παράταση στη μίσθωση του Sea Park και ψήφισαν τις παρανομίες χωρίς να γνωρίζουν που πάνε να μπλέξουν, εμφανίζονται τώρα εξαιρετικά θορυβημένοι, φοβούμενοι για τις θέσεις τους, τρέμοντας μην περάσουν το κατώφλι του εισαγγελέα.

Τα λεγόμενα του κ. Μπουγά στήριξε η δικηγόρος Ολυμπία Αναστασοπούλου (δημοτική σύμβουλος του κ. Χατζηδάκη, που αποχώρησε), επιβεβαιώνοντας ότι είναι αληθή και τονίζοντας ότι ο κ. Χατζηδάκης οδηγεί το δήμο σε περιπέτειες με επικίνδυνη κατάληξη.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο επικεφαλής της Αντιπολίτευσης κ. Νικόλαος Δέτσης, ο οποίος επίσης κατήγγειλε το δήμαρχο για τη μεγάλη αυτή παρανομία και τη μεγάλη ζημία, που έχει υποστεί ο δήμος.

Επίσης, ο κ. Μπουγάς ρώτησε το δήμαρχο και για τις παράνομες κατατμήσεις έργων, που οργιάζουν στο δήμο, χωρίς βέβαια να λάβει απάντηση. Και πως να περάσει ασχολίαστο το γεγονός ότι τοποθέτησε τη διευθύντρια της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου, η οποία μάλιστα συνταξιοδοτήθηκε, σε θέση γενικής γραμματέως στο δήμο; Έχετε κάποιο όφελος κ. Χατζηδάκη και προχωρήσατε σε αυτή την ενέργεια; Δράττοντας της ευκαιρία ο κ. Μπουγάς τόνισε στο δήμαρχο ότι με την πορεία, που τείνουν να λάβουν τα γεγονότα θα έχει την τύχη του Ψωμιάδη και του Παπαγεωργόπουλου!! Και δεν είναι μόνο αυτό…

Οι παράνομες κατασκευές πολλών τετραγωνικών στο Sea Park είναι ένα ακόμα αγκάθι! Πώς είναι δυνατόν κ. δήμαρχε να μην έχετε δει αυτές τις κατασκευές, οι οποίες βγάζουν μάτι και εκτός των άλλων είστε πολύ καλός φίλος του εργολάβου και τα λέτε συχνά- πυκνά στο χώρο του SEA PARK;

Σιγήν ιχθύος τήρησε ο κ. Χατζηδάκης και για το θέμα της παράνομης χωματερής στο Τροκαντερό και το πρόστιμο των 9.600 ευρώ, που καλείται να πληρώσει ο δήμος. “Μα πώς γίνεται να έχεις βραβευτεί ως ο καλύτερος δήμαρχος της Ευρώπης με τέτοιες παρανομίες στο ενεργητικό σου;” τον ρώτησε μπροστά σε όλους ο κ. Τρύφων Μπουγάς.

Ο κ. Χατζηδάκης δέχτηκε και άλλες καταγγελίες από τον κ. Μπουγά για φίμωση της παράταξης του τελευταίου, για πισώπλατες ενέργειες και κατηγορίες και πολλά άλλα. Ο δήμαρχος ανταπάντησε χωρίς όμως να προβάλλει εύστοχα επιχειρήματα αλλά το μόνο, που έκανε ήταν να μουρμουρίζει μέσα από τα δόντια του και να είναι νευρικός.

Είναι φανερό, πως όποιους στέκονται εμπόδιο στις παράνομες ενέργειές του , δεν τους θέλει δίπλα του και ψάχνει τρόπους να τους κάνει στην άκρη. Όμως, επειδή τα πράγματα έχουν φτάσει στο απροχώρητο και πλέον οι δημοτικοί σύμβουλοι έχουν ξεπεράσει τα όρια αντοχής τους, οι αποκαλύψεις και οι καταγγελίες είναι πλέον καταιγιστικές. Η αρχή έγινε από τον επικεφαλής της Φαληρικής Ρήξης κ. Τρύφωνα Μπουγά, ο οποίος δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και αναμένεται να ακολουθήσει το δρόμο, που χάραξαν και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι.

“Όσοι είμαστε ζωντανοί να ενωθούμε για να αντρέψουμε το δήμαρχο με τα πήλινα πόδια”ανέφερε χαρακτηριστικά στο δημοτικό συμβούλιο ο κ. Μπουγάς, κατηγορώντας τον κ. Χατζηδάκη ότι δεν προγραμματίζει προσυμβούλια για να ενημερώνονται οι σύμβουλοι, παρά μόνο τους τρομοκρατεί με τον τρόπο του για να ψηφίζουν ότι τον συμφέρει.

Τα πυρά του εκτόξευσε ο κ. Μπουγάς και κατά ορισμένων σοσιαλιστών του γλυκού νερού, χαρακτηρίζοντάς τους “γυμνοσάλιαγκες” και “ουρά” του Χατζηδάκη, τη στιγμή που παλαιότερα τα ίδια άτομα διατυμπάνιζαν καταραμένη δεξιά. Κλείνοντας ο κ. Μπουγας είπε δεν είσαι ο Χατζηδάκης που γνώρισα και στήριξα την πρώτη τετραετία μεταλλάχτηκες σε Μαυρογιαλούρο!

dimotikosafari.blogspot.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *